Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat dizisinde Deniz Baysal ile Çağlar Ertuğrul bir harikaydı!

Teşkilat dizisinde Deniz Baysal ile Çağlar Ertuğrul bir harikaydı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İkinci sezonda Teşkilat dizisine bir yenilik geldi… Dizinin ilk sezona göre çok daha iyi hazırlanan aksiyon sahneleri heyecanın bir hayli artmasına neden oluyor.

Pazar akşamları yayınlanan Teşkilat dizisi, TRT1’in de en güvendiği yapımlardan birisi olmayı başardı. Dizinin her bölümü izleyenleri ekranda aksiyona çekiyor… Zehra karakterinde Deniz Baysal ile Serdar olarak izlediğimiz Çağlar Ertuğrul da her yeni bölümde oyunculuk performansları ile göz dolduruyor.

Teşkilat dizisi 26 Aralık akşamı Yargı’nın olmamasının da avantajıyla dizi hayranlarını kendisine çekti. Yargı dizisi Pınar Deniz’in koronavirüse yakalanması ve yılbaşı nedeniyle ara verdi. Teşkilat da bu durumdan en iyi şekilde yararlanacaktır.

Dizinin 28. bölümünü izleyenler çok başarılı aksiyon sahneleri ile karşılaştı. Sosyal medyada dizi hakkında çok sayıda övgü dolu yorumlar yapıldı.

Teşkilat dizisinde Deniz Baysal ile Çağlar Ertuğrul bir harikaydı! 8

Çağlar Ertuğrul ile Deniz Baysal ikilisinin birbirlerine ne kadar uyumlu oldukları ve ne kadar yüksek enerji ile çalıştıklarına dair övgüler da paylaşıldı.

İkilinin sosyal medyaya yansıyan yeni pozları da hayranların büyük ilgisini çekti. İki oyuncu dizide farklı kimliklere bürünerek kılık değiştiriyor ve bu durum onların oyunculuk yeteneklerini ortaya koymalarına fırsat tanıyor.

Teşkilat dizisinde Deniz Baysal ile Çağlar Ertuğrul bir harikaydı! 9

Tansiyonu yüksek sahneleri, müzikleri ve kurgusuyla Teşkilat dizisi çok başarılı bölümler ortaya koyuyor. Dizi bir propaganda yapımı olarak öne çıkmış olsa da dizi hayranları hikayenin gidişatından son derece memnun gözüküyor.

Teşkilat dizisinin ikinci sezonunda her şeyin yolunda olduğunu söyleyebiliriz.