Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat dizisinde herkesin beklediği karar netleşti!

Teşkilat dizisinde herkesin beklediği karar netleşti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında izleyicilerle buluşan Teşkilat isimli dizi geçen sezonun en başarılı yapımlarının başında geliyordu. Milyonlarca izleyiciyi ekran başına toplayan dizinin çekimlerine Ağustos ayının başlarında yeniden başlandı…

Teşkilat dizisinde güçlü oyuncu kadrosuna yeni katılan Gürkan Uygun, Hakan Boyav gibi iki önemli ismin gelişiyle hikayede de önemli değişimler yaşanması bekleniyor. Ayrıca Lara Domaç da kadroda yerini alan genç isimler arasına katıldı.

Teşkilat dizisinde bir üzücü gelişme ise geçen hafta yaşandı. Mete karakterini canlandıran Mesut Akusta beyin kanaması geçirdiği için ameliyat edildi. Aniden evinde rahatsızlanan oyuncunun durumu tüm hayranlarını derinden üzdü.

Teşkilat dizisinde herkesin beklediği karar netleşti! 7

57 yaşındaki usta oyuncu bir süre dinlendikten sonra taburcu edilerek evine gönderilmişti. Herkesi Mesut Akusta’nın Teşkilat dizisinde devam edip etmeyeceğini merak ediyordu.

Ünlü oyuncu sonunda kararını verdi. Mesut Akusta, Teşkilat dizisinden ayrılmayacak. Ancak bir süre daha dinlenecek olan oyuncunun önümüzdeki hafta yeniden sete çıkması ve rolüne devam etmesi bekleniyor.