Ana sayfa Dizi Analiz Teşkilat dizisinde izleyicileri şaşkına çeviren akıl almaz oyun!

Teşkilat dizisinde izleyicileri şaşkına çeviren akıl almaz oyun!

tarafından ker_def

TRT 1’in büyük beğeniyle izlenen dizisi ‘Teşkilat’, 13 Şubat Pazar akşamı yayınlanan otuz dördüncü bölümüyle büyük ilgi gördü. ‘Teşkilat’, aksiyon dolu heyecanlı sahneleri ve görkemli prodüksiyonu ile büyük beğeni toplarken #KaçışYok etiketiyle de sosyal medyaya da damgasını vurdu.

Uzay ve Gürcan, eski bir Rus ordusu mensubunun peşine düştü… Pınar ve Çetin, Ayvaz tarafından saldırıya uğradı… Serdar, akıl almaz bir oyunun içine düştü… Yıldırım ve Nemesis planının yarattığı tehdidi ortadan kaldırmak için ekip dört koldan çalışmalara başladı. Bir kitle imha silahı ile Ankara’yı hedef alan saldırıyı engellemek için ince bir çalışma yapan Uzay ve Gürcan, kullanılacak kimyasalın izini sürerek eski bir Rus ordu mensubunun peşine düştü. Yuri adındaki bu adamı ve sevkiyat bilgilerini öğrenmek için Zehra, Serdar, Hakkı, Hulki ve Sermet, Beyrut’a gitti.

Öte yandan Zehra ve Serdar arasındaki gerilimi fark eden Halit Başkan, ikiliyi uyardı. Serdar, Zehra’nın söylediklerine bozulunca ikili arasındaki çekişme iyice arttı. Pınar ise Ankara’da kalarak Çetin defterini kapatmak isterken Çetin’le ikisi Ayvaz tarafından saldırıya uğradı. Pınar’ın uyarısına rağmen Çetin, Ayvaz’ın artık bir tehlike haline geldiğini kabul etmedi. Kendisine yapılan saldırının sorumlusu olarak Yıldırım’ı gören Çetin, Ankara’dan ayrılma planına Pınar’ı da dahil etti.

Yıldırım’a dur demek için Interpol’ü devreye sokan Halit, Yıldırım’ın Viyana’da gözaltına alınmasını sağladı. Yıldırım, kızıyla ilgili söyledikleriyle Halit’in kafası bulandırmaya devam etti. Ceren ise ailesinin katili olarak gördüğü Halit’i yakın takibine aldı.

Beyrut’taki ekip Yuri ile iletişim kurarak bir dövüş gecesine katıldı. Serdar dövüşçü kılığında ringde mücadele ederken Zehra da Yuri’nin işbirlikçisinin peşine düştü. Ancak maskeli adamı yakalamak sandıkları kadar kolay değildi. Akıl almaz bir oyunun içine düşen Serdar yeni bir imtihanla karşı karşıya kalırken, ekip bambaşka bir operasyonu gündeme almak zorunda kaldı.

‘Teşkilat’ her pazar saat 20.00’de TRT 1’de…