Ana sayfa Sosyal Medya Teşkilat dizisinde Roza olarak yürek yakan Lara Domaç, Okul Yolunda dizisinde!

Teşkilat dizisinde Roza olarak yürek yakan Lara Domaç, Okul Yolunda dizisinde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Teşkilat dizisinde Roza karakterini canlandıran Lara Domaç, hikayeye acı bir sonla veda etti. Gürkan Uygun’un canlandırdığı Yıldırım karakterinin kızı Roza olarak ekranda yer alan Lara Domaç, başarılı performansı ile izleyicilerin dikkatini çekti.

Reklamlarla kendini gösteren Lara Domaç, 2012 yılında 20 Dakika isimli dizide yer almıştı. Domaç, geçen yıl Hayallerim Aşkım ve Ailem isimli Exxen dizisinde, Hasan Can Kaya’nın sevgilisi rolündeydi…

Lara Domaç’ın Teşkilat dizisinin 29.bölümünde silahlı saldırı sonucu ölen Roza karakterinden sonra yeni bir dizi ile anlaştığı ortaya çıktı. Genç oyuncu, 2022 yılında atv ekranda izleyicilerle buluşacak. 1999 yılında dünyaya gelen ve çeşitli projelerle deneyimini artıran oyuncunun yeni dizisindeki rolü de çok merak ediliyor.

Teşkilat dizisinde Roza olarak yürek yakan Lara Domaç, Okul Yolunda dizisinde! 8

Çocuk gelin ve kadına şiddet sahneleri ile herkesin dikkatini çekecek olan Okul Yolunda dizisinin çekimlerine yakın zaman içinde başlanacak.

Teşkilat’ın ardından Lara Domaç’ı da bu sefer atv dizisinde izleyeceksiniz. Keman çalan, tango yapan, Latin dansında iddialı olan ve hip hop tarzındaki dansları ile de yeteneklerini sergileyen Lara Domaç, modern dansa çok ilgili birisi.

Oyunculuk eğitimini de Tümay Özokur Akademesi’nde geliştiren Lara Domaç, yeni dizisine hazırlanıyor.

Teşkilat dizisinde Roza olarak yürek yakan Lara Domaç, Okul Yolunda dizisinde! 9

Yunus Emre Yıldırımer, Gizem Güneş, Fatih Al, Nihan Büyükağaç, Hande Kaptan, Asena Keskinci, Sıla Korkmaz, İlker Sami Kılıç, Ozan Güçlü de Okul Yolunda dizisinde yer alacağı netleşen isimler oldu.