Ana sayfa Dizi Fragmanları Teşkilat dizisinde üzen ayrılıktan sonra büyük bir sürprize hazır olun!

Teşkilat dizisinde üzen ayrılıktan sonra büyük bir sürprize hazır olun!

tarafından ker_def

Teşkilat dizisinde Mete başkan karakteri ile dikkatleri çeken Mesut Akusta artık dizide yok. Onun ayrılmasından sonra hikaye eksik kalsa da dizi hayranları yapıma ilgi göstermeye devam ediyor. Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal’ın başrolünde yer aldığı Teşkilat’ın 43. yeni bölümünde önemli sürprizler sizleri bekliyor. Dizide yeni bir ayrılık daha yaşanabilir. Ceren karakterini canlandıran Ezgi Eyüboğlu’nun bu bölümde herkesi fazlasıyla şaşırtacağını belirtelim.

Ekip, büyük bir sürpriz ile karşı karşıya ve çok önemli bir sınav verecek. Aksiyonun hiç eksik olmayacağı 43. yeni bölümü 17 Nisan Pazar akşamı izleyebilirsiniz. 2. sezonu devam eden Teşkilat dizisinin son dönemde düşen reytinglerine rağmen, ekibin aksiyon dolu ve heyecanlı sahneleri yine milyonları ekran başına topluyor.

Yeni bölümü merakla beklenen ‘Teşkilat’, sıradışı hikayesi, aksiyon dolu sahneleriyle adından söz ettirmeye devam ediyor. ‘Teşkilat’ta bu hafta neler olacak? İşte tüm ayrıntılar: Serdar, Lucas’tan babasının yaşadığını öğrenmiştir. Tüm hayatı ve tüm geçmişi bir anda tuzla buz olur. Ekip, Lucas hamlesinden sonra Serdar’ı korumak için elinden geleni yapar ancak Alman istihbaratı çoktan Serdar’ın peşine düşmüştür.

Diğer yanda Şirket, Yıldırım üzerinden uzun zamandır üzerinde çalıştığı Türk savunma sistemlerine karşı planladığı büyük planını devreye sokar. Bu planla ilgili istihbarat alıp derhal harekete geçen ekip, hiç beklemedikleri bir kişiden gelen yardımı alır. Bu yardım başta Halit olmak üzere tüm ekibi sarsacak olayları tetikleyicisi olacaktır.

Teşkilat’ta Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtcu, Gürkan Uygun, Turgut Tunçalp, Ezgi Eyüboğlu, Ezgi Şenler, Nihat Altınkaya, Tuncer Salman, Serdar Yeğin, Ahmet Uğur Say, Nil Günal, Feray Darıcı, Bülent Bilgiç, Hilal Öztunca, Lara Domaç,Hakan Boyav ve Yavuz Bingöl rol alıyor.

Teşkilat’ın yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar üstleniyor. Yönetmen koltuğunda ise Burak Arlıel ve Burak Müjdeci oturuyor. ‘Teşkilat’ yeni bölümüyle her pazar akşamı saat 20.00’de TRT 1’de…