Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat dizisindeki beklenmeyen ayrılık izleyiciyi üzdü

Teşkilat dizisindeki beklenmeyen ayrılık izleyiciyi üzdü

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan aksiyon-polisiye dizi Teşkilat, beğeni ile izlenmekte. İstihbarat teşkilatında geçen olayların anlatıldığı dizi, hikayesi ve oyunculuklarıyla olduğu kadar aksiyon sahneleri ile de ilgiyle takip edilmekte.

Başrollerinde Deniz Baysal Yurtçu ve Çağlar Ertuğrul’un rol aldıkları dizinin yapımcılığını Tims&B Productions üstleniyor. Milli İstihbarat Teşkilatı’nda çalışan özel bir ekibin hem iş hem de özel hayatlarını konu edinen dizi, ikinci sezonuyla ekranda.

Teşkilat’ın ağır isimlerinden birisi de usta oyuncu Mesut Akusta. Rol aldığı her yapımda hayat verdiği karakterleri büyük bir başarı ile canlandıran oyuncu, izleyicinin de çok sevdiği bir isim. Karagül dizisinde oynadığı Kendal karakteri ile hala hatıralarda olan oyuncu, her dizisiyle ayrı bir fenomen yaratıyor.

Güçlü oyunculuğu ile beğeni toplayan Mesut Akusta, özellikle kötü adam rollerinde yapımcıların vazgeçemediği bir isim! Star TV’nin Babil dizisinde oynadığı Süleyman karakteri de yine izleyicinin heyecanla takip ettiği bir roldü.

Teşkilat dizisinde ise bambaşka bir karaktere hayat veriyor Mesut Akusta. Oyunculuğunu konuşturan Akusta, kötü adam rollerinin yanı sıra ‘esas adam’ rollerini de başarıyla oynadığını ortaya koyuyor. İstihbarat Teşkilatı’na büyük hizmetlerde bulunan ve canını ortaya koymaktan çekinmeyen bir kişi olan Mete’yi oynuyor oyuncu bu kez.

Teşkilat dizisindeki beklenmeyen ayrılık izleyiciyi üzdü 7

Yine başarılı oyunculuğu ile alkışları alan Mesut Akusta, dizide de Mete Başkan olarak tüm ekibin saygısını kazanan karakter. Fakat oyuncu, Mete karakterinin hikayesinin bitmesi nedeniyle diziden ayrılmak durumunda kaldı!

Geçtiğimiz hafta Pazar akşamı yayınlanan 39. bölümde Yıldırım tarafından silahla vurulan ve hayatını kaybeden Mete’nin ayrılışı, izleyici kadar Mesut Akusta’yı da çok üzdü. Mesut Akusta’nın gidişi ve Mete’nin artık dizide olmayışının yüreklerini sızlattığı yorumlarında aktarıyor izleyenler. Ancak Mete Başkan artık Teşkilat’ta olmayacak…

Mesut Akusta, diziye ikinci sezonda katılmıştı. Sağlık sorunları nedeniyle biraz gecikmeli olmuştu gelmesi. Fakat yine müthiş oyunculuğu ile Teşkilat’a bambaşka bir renk kattı oyuncu. Yaz aylarında beyin kanaması geçiren ve herkesi korkutan Mesut Akusta, sağlığına kavuştuktan sonra Teşkilat dizisine katılabildi.

Gidişi izleyiciyi üzse de Teşkilat izleyenleri onu sevgiyle anmaya devam edecek… Sağlık problemlerini atlatarak yeniden bir dizide yer almış olması ise izleyenleri sevindiren bir gelişmeydi. Bir süredir yoğun bir şekilde çalışan oyuncu, bu ayrılıkla birlikte biraz olsun dinlenme fırsatı da bulacak yeni projesi başlayana kadar…

İşte dizide Mete Başkan’ın vurulduğu ve son nefesini verdiği o sahne…