Ana sayfa Dizi Fragmanları Teşkilat dizisindeki yeni ayrılık tüm dengeleri değiştirecek!

Teşkilat dizisindeki yeni ayrılık tüm dengeleri değiştirecek!

tarafından ker_def

TRT 1 ekranlarında yayınlandığı günden bu yana izleyicilerin ilgi odağı olan ‘Teşkilat’, 24 Nisan Pazar akşamı yayınlanacak kırk dördüncü bölümüyle ekranlara geliyor. Yeni bölümü merakla beklenen ‘Teşkilat’, sıra dışı hikayesi, aksiyon dolu sahneleri ve görkemli prodüksiyonu ile adından söz ettirmeye devam ediyor.

Mesut Akusta’nın diziden ayrılmasından sonra bir önemli isim daha projeye veda etti. Ceren karakterini canlandıran Ezgi Eyüboğlu da artık ekipten olmayacak. Ceren karakterinin ölümü herkesi derinden üzerken, dengelerin de değişmesine neden olacak.  Teşkilat’ta bu hafta neler olacak? İşte tüm detaylar:

Teşkilat dizisindeki yeni ayrılık tüm dengeleri değiştirecek! 7

Ceren’in ölümü başta Halit olmak üzere tüm ekibin dengesini değiştirir. Ceren’in, Halit Başkan’ın yıllar önce öldüğünü sandığı kızı olmasının ortaya çıkmasıyla Halit’in geçmişinde bir sayfa kapanır. Ancak Yıldırım’ı almak için ortaya yeni bir sebep daha çıkmıştır. Yıldırım’ın peşine düşen Halit’in bu yolda en büyük destekçisi Serdar olacaktır. Serdar’ın da Yıldırım’dan babasıyla ilgili öğreneceği şeyler vardır. Yıldırım’a ulaşmaya çalıştıklarında önlerine sürpriz bir isim çıkar.

Diğer yanda savunma sistemlerine karşı planlanan saldırı tehdidinin hala devam ettiği ortaya çıkar. Bu tehlikenin önüne geçmek için ‘Doktor’ kod adlı teröriste ulaşılması gerekmektedir. Doktor ve Yıldırım’ın hedefinde ise İstiklal Projesi’nin kahramanları vardır. Ekip dört bir koldan bu saldırıyı bertaraf etmeye çalışırken yeni bir tehlike onları beklemektedir.

Teşkilat’ın oyuncu kadrosunda şu isimler yer alıyor: “Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtcu, Gürkan Uygun, Turgut Tunçalp, Ezgi Şenler, Nihat Altınkaya, Tuncer Salman, Serdar Yeğin, Ahmet Uğur Say, Nil Günal, Feray Darıcı, Mustafa Açılan, Bülent Bilgiç, Mehmet Ergenç, Hilal Öztunca, Lara Domaç ve Hakan Boyav ve Yavuz Bingöl.”

Teşkilat’ın yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar üstleniyor.

Yönetmen koltuğunda ise Burak Arlıel ve Burak Müjdeci oturuyor. ‘Teşkilat’ yeni bölümüyle pazar akşamı saat 20.00’de TRT 1’de…