Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat dizisinden ayrılan ünlü oyuncu, Show TV’nin en farklı dizisine katıldı!

Teşkilat dizisinden ayrılan ünlü oyuncu, Show TV’nin en farklı dizisine katıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç yeteneklerden Mustafa Açılan, dizi hayranlarının karşısına geride bıraktığımız sezon Teşkilat ile TRT1 ekranında çıkmıştı. Mustafa Açılan canlandırdığı Çetin karakteri ile de büyük dikkat çekmişti.

Teşkilat dizisindeki başarılı performansının ardından yeniden setlere dönen oyuncu, bu sefer Show TV’de yayınlanacak olan Gelsin Hayat Bildiği Gibi isimli dizinin kadrosunda yer aldı.

Mustafa Açılan, 2016 yılında Kanıt Ateş Üstünde isimli diziyle oyunculuk kariyerine başladı. Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Veli olarak dikkatleri çeken oyuncu, ardından Çocuk ve Maria ile Mustafa isimli dizilerin kadrosunda bulundu.

Teşkilat dizisinden ayrılan ünlü oyuncu, Show TV'nin en farklı dizisine katıldı! 8

Akıncı dizisinde kısa süre kalan Mustafa Açılan son olarak Teşkilat ekibi ile yol yürümüştü. Şimdi ise Gani Müjde’nin senaryosunu yazdığı ve son dönemin en farklı gençlik projelerinden birisi olan Gelsin Hayat Bildiği Gibi isimli diziyle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Mustafa Açılan’ın canlandıracağı karakterin ismi Aras… Oyuncu, yaptığı açıklamada şu detayları anlattı: “Asi, bıçkın, gözü kara, kafasına koyduğunu yapan. Hedefine doğru ilerlerken pek fazla kuralı olmayan bir karakter. Çok heyecanlandırıyor beni, çünkü çok dişi. Bayağı keyifli olacak. Ekip de çok keyifli.”

Teşkilat dizisinden ayrılan ünlü oyuncu, Show TV'nin en farklı dizisine katıldı! 9

Mustafa Açılan, Teşkilat dizisindeki etkili rolünün ardından bu sefer çok farklı bir karakter ile izleyicileri yine kendisine hayran bırakmaya geliyor.

Oyuncu hem serseri hem kendi hedefini belirleyip ona ulaşmak için tüm zorlukları göğüsleyen hem de korkmadan her şeye adımını atabilecek bir karakter ile ekranlara geri dönüyor.

Mustafa Açılan’ın yeni rolünün oyuncunun yeteneklerini sergilemesi bakımında çok belirleyici olacağını söylemek gerekiyor.