Ana sayfa Sosyal Medya Teşkilat dizisinin başrol oyuncusu Çağlar Ertuğrul’dan önemli bir itiraf geldi

Teşkilat dizisinin başrol oyuncusu Çağlar Ertuğrul’dan önemli bir itiraf geldi

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Teşkilat dizisi ekibi çok zorluyor, işte Çağlar Ertuğrul’un itirafı! Pazar akşamları TRT1 ekranında yayınlanan Teşkilat dizisi geçen sezon başladı ve milyonlarca izleyiciyi etkiledi. Deniz Baysal ile Fazilet Hanım ve Kızları dizisinden sonra bir kez daha buluşan Çağlar Ertuğrul, halinden çok memnun.

Ankara’da yapılan çekimlerden son derece memnun olduğunu ifade eden oyuncu, başkente de alıştığını belirtiyor. Zaman zaman İstanbul’a gelen oyuncu, uzun süreler ise Ankara’da kalıyor ve bu durumdan da memnun olduğunu ifade ediyor.

Çağlar Ertuğrul’un kariyerinde önemli bir yeri olan Teşkilat dizisindeki yoğun çalışmaların da tüm ekibi bir hayli yorduğu ortaya çıktı. Serdar karakterini canlandıran oyuncu, tüm ekip arkadaşlarına emekleri için teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

Oyuncu, her hafta bir sinema filmi çektiklerini belirterek çok yorulduklarını itiraf etti. İstanbul’da Etkileyici isimli dizinin tanıtım etkinliğine katılan Çağlar Ertuğrul, sette her şeyin yolunda olduğunu da ifade etti.

Teşkilat dizisinin başrol oyuncusu Çağlar Ertuğrul'dan önemli bir itiraf geldi 7

Oyuncu, “Bizi zorluyor, bir sinema filmi derecesinde yoruluyoruz ama, seyirci seviyor en azından” diyerek bu duruma katlanmalarının bir anlamda izleyicilerin yüksek ilgisinin sebep olduğunu da ifade etmiş oldu.

Sette eğlendiklerini de saklamayan oyuncu, isimsiz kahramanları anlattıkları bir aksiyon dizisi çektiklerini hem işlerini ciddiyetle yaptıklarını hem de sette eğlenerek keyifli anlar yaşadıklarını belirtti.

Çağlar Ertuğrul ile Deniz Baysal ikilisinin ikinci kez bir dizide buluşması hayranlarını da çok memnun etti. Zehra ile Serdar karakterlerinin hikayedeki uyumu da dizinin başarısına önemli bir katkı oldu.