Ana sayfa Sosyal Medya Teşkilat dizisinin çekimleri biter bitmez başrol oyuncusu Deniz Baysal imaj değişikliğine gitti!

Teşkilat dizisinin çekimleri biter bitmez başrol oyuncusu Deniz Baysal imaj değişikliğine gitti!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT 1’in iki sezondur başarıyla süren aksiyon dolu dizisi Teşkilat, 29 Mayıs Pazar akşamı yayınlanacak 48. bölümüyle ekranlara veda edecek.

Dizinin Ankara’daki çekimleri tamamlandı. Teşkilat’ta ‘Zehra Balaban’ karakterini canlandıran Deniz Baysal geçtiğimiz günlerde Twitter hesabından ‘Hoşçakal Ankara’ yazarak bir veda mesajı yayınlamıştı.

İstanbul’a dönen oyuncu imajında da ufak bir değişikliğe gitti. Saç şeklini yenileyen Deniz Baysal kahkül kestirdi. Deniz Baysal instagram hesabında yeni imajıyla fotoğrafını paylaştı.

Teşkilat dizisinin çekimleri biter bitmez başrol oyuncusu Deniz Baysal imaj değişikliğine gitti! 8

Sosyal medyayı aktif kullanan Deniz Baysal’ın paylaşımlarından Ankara’da bulunduğu dönemde İstanbul’u özlediği de anlaşılıyor.

Teşkilat dizisinin çekimleri biter bitmez başrol oyuncusu Deniz Baysal imaj değişikliğine gitti! 9

Sezon arasında dinlenecek olan oyuncunun hayranları Deniz Baysal’ı yaz boyunca çok özleyeceklerini belirtiyorlar. Başrollerini Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal’ın paylaştığı Teşkilat dizisi pazar akşamı yayınlanacak 48. bölümüyle ikinci sezona veda edecek.

4 yıllık beraberliğinin ardından, Kolpa grubunun solisti müzisyen Barış Yurtçu ile 7 Eylül 2019 tarihinde Çeşme’de gerçekleştirilen romantik bir düğünle evlenen oyuncu, Teşkilat dizisinin çekimlerinin sona ermesiyle birlikte İstanbul’da eşiyle de bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyor.

Güzel oyuncu Teşkilat’ın üçüncü sezonunda Eylül ayında yeniden izleyici ile buluşacak. Öte yandan Teşkilat izleyicisi, üçüncü sezonda gümbür gümbür bir Teşkilat izlemeyi bekliyor.