Ana sayfa Dizi Fragmanları Teşkilat dizisinin ikinci bölümü daha fiyakalı, aksiyon arayan gelsin!

Teşkilat dizisinin ikinci bölümü daha fiyakalı, aksiyon arayan gelsin!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay -TRT1 ekranlarında izleyicilerle Pazar akşamı buluşan ve ilk bölümü büyük ilgi gören Teşkilat dizisi, aksiyon arayanlar için bulunmaz nimet… Milli İstihbarat Teşkilatı’nın verdiği destek ile ortaya çıkan Teşkilat dizisi, ilk bölümde sadece ısınma turu yapmış. İkinci bölümden gelen görüntüler bomba gibi sahnelere işaret ediyor. Çok iyi reytinglerle ekran ömrüne başlayan Teşkilat’ın temposuyla birlikte reytinglerini de koruyarak ilerlemesi bekleniyor.

Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal, Mesut Akusta Ezgi Şenler, Nihat Altınkaya, Ezgi Eyüboğlu gibi isimleri buluşturan dizinin yeni bölümünden ön izleme görüntüleri paylaşıldı. Dizinin bundan sonraki bölümleri aksiyon arayanlar için aradıklarını bulacaklarını anlatmaya yetiyor…

Dizinin hikayesine yönelik bazı eleştiriler vardı ama ikinci bölümden itibaren hikayenin altının doldurulması beklentisi de çok yükseldi.. Teşkilat dizisi, 2021 yılının en başarılı yapımlarından birisi olmaya aday konumda… Güçlü bir prodüksiyon ile izleyici karşısına çıkan dizinin oyuncuları da oldukça iyi seçilmiş ve rollerine yakıştırıldı.

Özellikle Serdar ve Zehra karakterlerinde Çağlar Ertuğrul ile Deniz Baysal’ın yeniden dizide buluşması hayranlarını çok mutlu etti. Gündemdeki bazı konuların da bu dizi aracılığı ile topluma farklı bir yöntem ile sunulması beklentisi de mevcut.

İşte dizinin 2. bölümünden hareketli anların yer aldığı ön izleme görüntüleri: