Ana sayfa Güncel Haberler Teşkilat dizisinin Uzay’ı Serdar Yeğin yeni bölümlerden tüyo verdi!

Teşkilat dizisinin Uzay’ı Serdar Yeğin yeni bölümlerden tüyo verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Teşkilat dizisinin Uzay’ı Serdar Yeğin uzun yıllar sonra geri döndü! Serdar Yeğin, Türk dizi ve sinema sektöründe 2000’li yılların başından itibaren tanınmaya başlanan bir isim. 2003 yılında setlere adımın atan oyuncu, Çemberimde Gül Oya isimli dizideki Ümit karakteri ile dikkat çekmişti.

Sonrasında birçok farklı projede izlediğimiz oyuncu, Adanalı dizisinde kısa bir süre Tarık karakteri ile de ilgi görmüştü. Kördüğüm dizisinde ise Mert olarak güçlü bir performans ortaya koyan oyuncu, Vatanım Sensin dizisinde de Albay Adonis olarak 2018 yılında ekrandaydı. 3 yıldır izleyicinin karşısına herhangi bir proje ile çıkmayan Serdar Yeğin, TRT1 dizisi Teşkilat’ta bulunmayı kabul etti.

Uzay karakteri ile ekranda boy göstermekte olan Serdar Yeğin, 12 Ocak 1980 Bursa doğumludur. Lise yıllarından itibaren tiyatro ile oyunculuğa adım atan, Bursa Devlet Tiyatrosu’nda da profesyonel olarak çalışan oyuncu, Bilkent Üniversitesi tiyatro bölümünde de eğitim aldı. Burayı bitirmeden İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümüne geçen oyuncu; Yıldız Kenter, Haldun Dormen gibi usta isimlerden de eğitim aldı.

Teşkilat dizisinin Uzay'ı Serdar Yeğin yeni bölümlerden tüyo verdi! 7

Uzay karakteri ile yeniden dizilerde yer almaya başlayan Serdar Yeğin, başarılı performansı ile daha ilk bölümden kendisini hissettirdi. ODTÜ istatistik mezunu olan Uzay, Yale’de doktora yapmış parlak bir zihindir. Ekibin analistidir. Operasyonların planlanması, gelişmelerin en doğru okumasını o yapar ve ekip operasyondayken hep bir adım sonrasını da o planlar.

Serdar Yeğin, ilk bölümü reytinglerde çok iyi başlangıç yapan Teşkilat dizisi için ekibin aylardır çalıştığını belirten açıklaması ile de dikkat çekti.

Oyuncu, “Aylardır ekip olarak çok yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Bunun sonucunda böyle bir ilgiyle karşılaşmak, seyircimizle böyle coşkuyla, heyecanla buluşmak çok mutlu etti hepimizi. İlk bölümün yayınlanmasını heyecanla bekledik ve sonunda harika bir buluşma yaşadık. Bundan sonrası için de heyecanım devam ediyor” diye konuştu.

Teşkilat dizisinin ikinci bölüm fragmanları aksiyonun hiç düşmeyeceği, heyecanın hep yüksek olacağını anlatan görüntülerle dolu… Dizinin ikinci bölümü 14 Mart Pazar akşamı yayınlanacak ve şimdiden merakla bekleyen milyonlar var…

Serdar Yeğin, izleyicilere de gelecek bölümlerle ilgili şu bilgiyi verdi: “Her bölüm dolu dolu, bol aksiyonlu, ekip ruhunu çok hissettiren bir iş. Duygusal sahneler için de çok reaksiyon aldık, enteresan dengeler, zor seçimler var hikâyede. Sürprizleri bozmadan sunu söyleyebilirim; sonraki bölümlerde ekip üyelerinin hikayeleri yavaş yavaş genişleyecek, aksiyon ve heyecan dolu gelişmeler tam gaz devam. Güzel bir ekiple çalışıyoruz, çok emek var, karşılığını da güzel alacağız belli ki. Mutluyuz. Yolumuz açık olsun.”