Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Teşkilat dizisinin yönetmenine zorlu bir görev daha çıktı!

Teşkilat dizisinin yönetmenine zorlu bir görev daha çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında geçen sezonun en çok sevilen dizilerinden olan Teşkilat, yeni sezona hazırlanıyor. Bir süredir dizinin oyuncuları Ankara’da çalışmalarına devam ediyor. Mesut Akusta’nın beyin kanaması geçirerek ameliyat olması ile gündeme gelen Teşkilat dizisinde, hazırlıklar sürüyor.

Gürkan Uygun ve Hakan Boyav ikilisinin ekibe katılması da çok dikkat çekti. Teşkilat dizisinin ikinci sezonu merakla beklenirken, ilk sezonda çok başarılı iş çıkartan yönetmen Yağız Alp Akaydın için yeni bir görev daha çıktı.

O3 Medya ile Same Film tarafından birlikte hazırlıkları yapılan Kaçış isimli dijital dizi projesinin yönetmeni olarak da Yağız Alp Akaydın tercih edildi.

Aksiyon konusunda deneyimli olan ünlü yönetmen; Muhteşem Yüzyıl, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Söz, Ramo ve Mucize Doktor gibi önemli yapımlarda da çalıştı.

Engin Akyürek’in yeni dizisi olarak öne çıkan Kaçış, hem Türk hem de yabancı oyuncuların bir arada olacağı farklı bir proje olarak dikkat çekiyor.

8 bölüm planlanan ilk sezon için yakında çekimler Ekim ayının içinde başlayacak. Ali Doğançay’ın senaryosunu yazdığı dizi için oyuncu arayışları devam ediyor.