Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat dizisiyle göz dolduran Deniz Baysal yeni rolünde daha önce hiç görmediğiniz birisi olacak!

Teşkilat dizisiyle göz dolduran Deniz Baysal yeni rolünde daha önce hiç görmediğiniz birisi olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Deniz Baysal, Fazilet Hanım ve Kızları dizisindeki etkili Hazan performansının ardından yıllar sonra yeniden Çağlar Ertuğrul ile Teşkilat dizisinde buluştu. İkilinin hayranları da bu duruma çok memnun oldu. İkinci sezonu tamamlanan Teşkilat dizisi kendi yolunda başarılı şekilde ilerleyen bir yapım olarak biliniyor.

Deniz Baysal da hikayenin en etkili karakterlerinden olan Zehra’yı canlandırıyor. Deniz Baysal hem yetenekleri hem düzgün fiziği hem de güzelliği ile ekrana çok yakışan bir isim. Hayranları da zaten sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla oyuncuya övgülerde bulunmakta geri durmuyor.

Teşkilat dizisinin ikinci sezon çekimleri devam ederken Deniz Baysal’ın ayrıca Engin Akyürek ile İrem Helvacıoğlu ikilisinin başrolünde yer aldığı Kaçış dizisine de konuk olduğu ortaya çıktı.

Geçtiğimiz gün yapılan Kaçış dizisi lansmanına katılan Deniz Baysal’ın konuk oyuncu olarak hikayede yer aldığının ortaya çıkması da herkesi şaşırtmıştı. Deniz Baysal, projenin sırlarını vermemek adına bu konuda pek fazla konuşmak istemedi ama bazı ayrıntılar da vermeyi ihmal etmedi.

Teşkilat dizisiyle göz dolduran Deniz Baysal yeni rolünde daha önce hiç görmediğiniz birisi olacak! 7

Oyuncu, “Çok bir şey söyleyemeyeceğim, sadece ben de çok heyecanlıyım. Çok güzel bir iş çıkardıklarını biliyorum. Buradan bütün ekip arkadaşlarımı tebrik ediyorum ve teşekkür ediyorum. 14’ünden itibaren hep birlikte göreceğiz” dedi.

Çekimlerin kendisi için keyifli geçtiğini anlatan Deniz Baysal, “Benim için farklı bir deneyimdi. Göreceksiniz inşallah” sözleriyle de heyecanı ve merakı daha da artırdı.

Oyuncunun Kaçış dizisinde çok farklı ve izleyicinin kendisini hiç görmediği bir karakter ile yer alacağı detayını vermesi de dikkat çekti. Deniz Baysal Kaçış dizisinde nasıl bir rolde yer alacak henüz bilinmiyor ama oyuncuyu da çok mutlu ettiği anlaşılıyor.