Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat hem zirveden hem de gözden düştü! Yargı dizisi reytinglerde yargı dağıttı!

Teşkilat hem zirveden hem de gözden düştü! Yargı dizisi reytinglerde yargı dağıttı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türk televizyon tarihinde en etkili aksiyon dizilerinden birisi olmaya aday gösterilen Teşkilat, ne yazık ki ikinci sezonun ortalarında başlayan izleyici ilgisini kaybetme sürecinde bir türlü toparlanamadı…

TRT1 ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan dizi önce zirveyi kaybetti. 34. bölümde ise tüm kategorilerde üçüncü olan dizi Yargı ve Survivor’ın arkasında bir hayli geriye düşü… İzleyici ilgisindeki bu azalmanın çeşitli nedenleri var. En önemli sebep olarak ise artık hikayenin izleyenleri o kadar da çok cezbetmediğini söyleyebiliriz.

Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal’ın geniş hayran kitlesi Teşkilat dizisine sadık bir şekilde ekran başına geçiyor ve birçok diziye göre de çok daha iyi reytingler elde ediliyor. Ancak çift haneli reyting oranları artık çok geride kaldı ve bir hayli reyting düşüşü yaşayan dizinin artık zirveyi zorlaması da mümkün değil.

13 Şubat akşamı tüm kişiler kategorisinde Survivor’ın birincliğini görüyoruz. tv8’in yarışma programı AB ve ABC1 gruplarında ise ikincilik elde etti.

Kanal D ekranındaki yargı dizisi ile muhteşem hikaye kurgusu ile yine milyonlarca izleyici ekran başına çekiyor. Sema Ergenekon’un bilmece gibi hikayesini takip edenler büyük heyecan yaşıyor. Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu da çok başarılı performansları ile izleyenleri çok etkiliyor.

Yargı dizisinin 13 Şubat’ta yayınlanan 20. bölümü yine çok ilgi çekti ve yine AB ve ABC1 gruplarında birincilik çift haneli reytinglerle geldi. Tüm kişiler kategorisinde ise dizi Survivor’ın ardından ikincilik elde etti.

Yargı dizisinin sezonun en iyi ilk 3 dizisi olma konusunda Mahkum ile müthiş bir yarış içinde olduğunu da belirtelim. Reytinglere göre Kuruluş Osman en iyi dizi olurken, Gönül Dağı da ikinciliğini sürdürüyor. Üçüncülük için ise Yargı ile Mahkum dizileri yarışıyor.