Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat için ‘olursa bomba olur’ dedik, Uyanış Büyük Selçuklu’dan büyük transfer gerçekleşti!

Teşkilat için ‘olursa bomba olur’ dedik, Uyanış Büyük Selçuklu’dan büyük transfer gerçekleşti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz sezona damga vuran iki TRT1 dizisi arasında oyuncu geçişi yaşandı… Daha önce Payitaht Abdülhamid dizisinde de rol alan Gürkan Uygun, son 3 projesinde de kamu yayıncısının yapımlarını seçti…

Payitaht Abdülhamid’de Halil Halid olarak izlediğimiz oyuncu, ardından da geçen sezon Hasan Sabbah olarak Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde muhteşem bir performans sergiledi.

Geçtiğimiz günlerde bir dönemin Memati’si olarak akıllara yazılan ünlü oyuncunun isminin Teşkilat dizisi için geçtiği iddiaları ortaya atılmıştı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre ‘olursa bomba olur’ diye konuşulan bu transfer gerçekleşti.

Teşkilat için 'olursa bomba olur' dedik, Uyanış Büyük Selçuklu'dan büyük transfer gerçekleşti! 8

Gürkan Uygun, yeni sezonda Teşkilat dizisinde rol alacak. Yine kamu yayıncısında hayranları ile buluşacak olan oyuncunun rolü şimdiden merak konusu oldu.

Gürkan Uygun,kendisine gelen birçok teklif arasından neden Teşkilat’ı seçti bu da merak ediliyor. Herhalde ünlü oyuncuyu ikna eden şey teklif edilen rolü kaçırmamak istememesi olacaktır.

Teşkilat dizisinin ikinci sezonu için ise çok yakında ekip sete çıkacak. Ankara’da buluşacak olan dizide; Çağlar Ertuğrul, Mesut Akusta, Deniz Baysal, Ezgi Şenler, Tuncer Salman, Ezgi Eyüboğlu ve Atılay Uluışık gibi önemli isimler bulunuyor.

Teşkilat için 'olursa bomba olur' dedik, Uyanış Büyük Selçuklu'dan büyük transfer gerçekleşti! 9

Gürkan Uygun’un da kadroya katılması ile Teşkilat daha da güçlenmiş olacak. İlk sezonu yüksek reytingler ve büyük bir ilgi ile karşılanan Teşkilat’ın ikinci sezonun da çok iddialı olacağı bu transferden bile belli oluyor.