Ana sayfa Sosyal Medya Serenay Sarıkaya hayranlarının yıllardır beklediği gün geldi!

Serenay Sarıkaya hayranlarının yıllardır beklediği gün geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Serenay Sarıkaya, bir dönem televizyon dizilerinin vazgeçilmez isimlerinden birisi oldu ama bu süreç son yıllarda dijital projelere ağırlık vermesi ile değişti.

1992 yılında Ankara’da dünyaya gelen genç oyuncu, Adanalı isimli dizide yer aldığı 2008 yılından itibaren hızıl bir popülerlik süreci yaşadı. Yer Gök Aşk dizisindeki tecrübesinin ardından Lale Devri isimli dizide uzun süre bulunan Serenay Sarıkaya, 2013 ile 2015 yılları arasında başrolünde bulunduğu Medcezir dizisiyle ise kariyerinin zirvesine çıktı.

Serenay Sarıkaya hayranlarının yıllardır beklediği gün geldi! 8

Fi, Şahmaran isimli iki diziyle dijital alanda projeler üreten oyuncu ayrıca Alice Müzikali isimli müzikli oyun ile de sahnelere çıkarak yeteneklerini bu alanda da sergiledi.

Serenay Sarıkaya’yı en son 2015 yılında televizyon dizisinde gören hayranları, 8 yıldır yeniden ekranlara dönüşünü hasretle bekledi. İşte o merakla beklenen gün geldi. 7 Mart Salı akşamı ünlü oyuncunun başrolünde yer aldığı Aile dizisi Show TV ekranında başlıyor.

Kıvanç Tatlıtuğ’un da erkek başrol olması ile büyük anlam kazanan ve iki başarılı ismi aynı sette buluşturan Aile dizisinin nasıl geri dönüşler alacağı da çok merak ediliyor.

8 yıl aradan sonra yeniden televizyon dizilerine dönüş yapan Serenay Sarıkaya’nın çok geniş ve etkileyici bir hayran kitlesi bulunuyor. Oyuncuya destek de uzun süredir sosyal medyada paylaşılan mesajlarla gözüküyor.

Serenay Sarıkaya hayranlarının yıllardır beklediği gün geldi! 9

Devin karakterini canlandıracak olan oyuncu bir psikolog olarak ekranda yer alacak ve Aslan ile ilişkileri yeni bir dizi çiftini meydana getirecek.

Yayınlanan fragmanlarda Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın uyumu dikkat çekerken hayat verdikleri Aslan ve Devin’in arasında geçen diyalogların da izleyicileri çok etkilemesi bekleniyor.

Özgün senaryosunu Hakan Bonomo’nun yazdığı, Ahmet Katıksız’ın yönetmen koltuğunda oturduğu Aile dizisinin reytinglerde nasıl bir noktaya geleceği ve salı akşamları yayınlanan dizilerin durumunun ne olacağını da 7 Mart’ta görme fırsatımız olacak.

Aslan ve Devin’in çok konuşulacak aşk hikayesinde etkileyici oyuncular da bulunuyor.

Nejat İşler, Canan Ergüder, Ushan Çakır, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik, Mert Denizmen, Ecem Simge Yurdatapan ile usta oyuncular Levent Ülgen, Emel Göksu ve Nur Sürer gibi isimler Aile dizisiyle yeniden ekranda yer alacak.

‘Aile’ Salı akşamı saat 20.00’de Show TV’de başlıyor!