Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat ve Yargı dizilerine bu sefer Fox TV’den sağlam bir rakip geldi!

Teşkilat ve Yargı dizilerine bu sefer Fox TV’den sağlam bir rakip geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV yeni sezon için hazırladığı dizilerle etkili bir giriş yapacağını herkese göstermişti. Bu yapımlardan Uzak Şehrin Masalı, ne yazık ki pazar rekabetinde tutunamadı. 5. bölümde yayından kaldırılması kararı alınan dizinin son 2 bölümü perşembe akşamlarına kaydırıldı.

Fox TV’nin Pazar akşamı ise hem Teşkilat hem de Yargı dizilerinin karşısında durması beklenen yeni dizisi başlıyor… Yalancılar ve Mumları isimli dizi, kadın izleyicileri hedefleyen bir yapım olarak dikkat çekiyor. Fox TV’nin salı akşamları yayınladığı Evlilik Hakkında Her Şey dizisi Masumlar Apartmanı dizisi karşısında çok iyi bir çıkış yaptı. Bunu da kadın izleyicilerin projeyi sahiplenmesi sağladı.

Benzer bir durumu pazar akşamları Yalancılar ve Mumları’nda da görebileceğinizi düşünüyoruz. Elçin Sangu, Ceren Moray, Şafak Pekdemir, Feyyaz Duman, İlker Kızmaz ve Melike Güner’in başrollerinde yer aldığı dizi çok etkili bir hikayeyi izleyici karşısına getirecek.

Teşkilat ve Yargı dizilerine bu sefer Fox TV'den sağlam bir rakip geldi! 17

Yine kadın izleyicilerin sahiplenmesi beklenen projenin TRT1’deki Teşkilat ve Kanal D’de iyi bir çıkış yapan Yargı dizilerinin karşısında iyi sonuçlar alması bekleniyor. Teşkilat geçen sezon başladığında reytingleri adeta toplamış ve diğer dizilerin veda etmesine yol açmıştı.

Yargı dizisi ise bu sezon Teşkilat’ın bu yıkıcı etkisine direnmekle kalmadı, ikinci bölümüyle de güçlü bir çıkış yaptı. Kanal D’nin bu yeni atağı Fox TV’ye de moral kaynağı oldu…

Yalancılar ve Mumları dizisini daha önce perşembe akşamları yayınlayacağını duyuran Fox TV, gün değişikliği yaparak pazar akşamlarına kaydırdı. Bu durum da gösteriyor ki kadın izleyicilerin gücüne inanan Fox TV, Yalancılar ve Mumları’ndan çok etkili bir çıkış bekliyor.

Teşkilat ve Yargı dizilerine bu sefer Fox TV'den sağlam bir rakip geldi! 18

Dizinin fragmanları yayınlanıyor ve izleyicilerin de çok ilgisini çektiğini yorumlardan görebilirsiniz. Meliha, Elif, Şebnem ve Ceyda adlı dört arkadaşın aşk hayatları, ilişkileri, sırları, yalanları ve hepsinden önemlisi arkadaşlık ilişkileri anlatan dizinin ilk bölümü merakla bekleniyor.

“Bu dizi çok kaliteli gözüküyor” diye yorum bırakan izleyiciler, şimdiden heyecan duyduklarını ifade eden yorumlarla sosyal medyada pozitif bir durum oluşturdu.

3 Ekim Pazar akşamı yayınlanacak 1. bölümden 4. fragmanı aşağıda bulabilirsiniz.