Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat’ın Mete’si Mesut Akusta, beyin kanaması sonrası gözünü açar açmaz senaryo okumak istedi!

Teşkilat’ın Mete’si Mesut Akusta, beyin kanaması sonrası gözünü açar açmaz senaryo okumak istedi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT 1’in çok sevilen dizisi Teşkilat, tam da yeni sezon için sete çıkmışken kötü bir haberle sarsılmıştı. Dizide müsteşar yardımcısı Mete Yücesoy karakterini canlandıran Mesut Akusta beyin kanaması geçirerek hastaneye kaldırılmıştı.

Beş gün önce gerçekleşen olayda Akusta, yaklaşık üç saat süren operasyonun ardından yoğun bakım odasında tedavi altına alınmıştı. O günden bu yana yoğun bakımda bilinci kapalı olarak yatan Mesut Akusta’dan çok sevindiren haber nihayet geldi.

Usta oyuncu dün gözlerini açtı ve kendine geldi. Dün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hayranlarına iyileştiğini duyuran Akusta, merak eden ve ilgilenen herkese teşekkür etti.

Teşkilat'ın Mete'si Mesut Akusta, beyin kanaması sonrası gözünü açar açmaz senaryo okumak istedi! 7

İşini çok severek yapan Akusta’nın hayata olan bağlılığı ise hayranlarının gözlerini yaşarttı. Çünkü Mesut Akusta uyanır uyanmaz yeni bölümün senaryosunu okumak istedi. Bu durumu oyuncunun eşi Şafak Özbir Akusta duyurdu.

Akusta sosyal medyada eşinin fotoğrafını paylaşarak şöyle yazdı: “Gerçekten deli. İnsan kendine gelir gelmez senaryo mu okumak ister? Allaha kaç kez şükretsem yeter bilemem ama seni bize ailenin, evladının, sevenlerinin duası, yaşama bağlılığın ve işine olan aşkın geri getirdi. Allahım bir daha yaşatmasın ve kim varsa şifasını versin.”

Şimdi hayranları Mesut Akusta’nın bir an önce eski sağlığına kavuşarak sete geri dönmesini bekliyor.