Ana sayfa Sosyal Medya Teşkilat’ın Zehra’sı Deniz Baysal kapak kızı oldu, pozlarıyla hayranlarından tam not aldı!

Teşkilat’ın Zehra’sı Deniz Baysal kapak kızı oldu, pozlarıyla hayranlarından tam not aldı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Çağlar Ertuğrul’un ayrılığından sonra Teşkilat dizisinde partnersiz kalan Deniz Baysal, geçtiğimiz günlerde bir dergi için objektif karşısına geçti. Üçüncü sezonu ile ekrana gelmeye hazırlanan dizideki Zehra karakteri ile büyük beğeni toplayan oyuncu, aynı zamanda güzelliği ile de hayranlarından övgüler alan bir isim.

Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde oynadıktan sonra kariyerinde büyük bir çıkış yakalayan Deniz Baysal, ayrıca 2019 yılında Kolpa grubunun solisti Barış Yurtçu ile evlenmişti. Rol aldığı yapımlardaki performansı ile izleyenlerin takdirini alan oyuncu, Teşkilat dizisindeki rolüyle de çok seviliyor.

Aynı zamanda esprili kişiliği ile de bilinen Deniz Baysal, geçtiğimiz günlerde Çağlar Ertuğrul’un diziden ayrılmasının ardından kiminle partner olacağı şeklinde gelen sorulara kahkaha attıran bir paylaşımla yanıt vermişti.

Teşkilat'ın Zehra'sı Deniz Baysal kapak kızı oldu, pozlarıyla hayranlarından tam not aldı! 8

Hayranlarının sosyal medyadan da ilgiyle takip ettiği Baysal, Gardırop dergisinin Eylül sayısına konuk oldu. Oyuncu, dergi için bir röportaj verirken aynı zamanda da kapak kızı oldu. Fotoğraflarıyla çok beğenilen oyuncu, birbirinden güzel pozlarıyla hayranlarından tam not aldı.

Teşkilat'ın Zehra'sı Deniz Baysal kapak kızı oldu, pozlarıyla hayranlarından tam not aldı! 9

Oyuncu, kendi instagram hesabından da fotoğraflarını paylaştı. Farklı kıyafetler ve tarzlarla objektif karşısına geçen Deniz Baysal’ın hayranları, fotoğraflara beğeni ve yorum yağdırmakta…