Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat’ın Zehra’sı Deniz Baysal’dan şaşırtan çocuk itirafı!..

Teşkilat’ın Zehra’sı Deniz Baysal’dan şaşırtan çocuk itirafı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- TRT1 dizisi Teşkilat ile kariyerinde sıçrama yaşayan oyuncu Deniz Baysal, Şamdan Plus Dergisi’nin yeni sayısına çok özel pozlar verdi ve çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Teşkilat çekimlerinden dolayı yoğun çalıştığını belirten ünlü oyuncu bu durumdan hiç şikayetçi değil; Oyuncu, “Bu dönem çok fazla çalıştığım bir dönem. Kendime bile zaman ayıramıyorum. Hayatımız Ankara- İstanbul arasında geçiyor. Aktif, yoğun ama tabii ki mutluyum. Çekimlerimiz çok keyifli geçiyor, soğuk hava şartlarında çekimler devam ediyor” açıklamasını yaptı.

Başarılı oyuncu kariyeri ile alakalı şunları söyledi. “Çok çalıştım. Bu süreçte umudumu kaybettiğim zamanlar da oldu ama pes etmedim. Çünkü yaptığım işi çok seviyorum ve sabrın en büyük anahtar olduğunu düşünüyorum. Ben de sabrettim, çalıştım, vazgeçmedim.”

Teşkilat'ın Zehra'sı Deniz Baysal'dan şaşırtan çocuk itirafı!.. 8

Hayatın koşuşturmacası içinde anlık duraksamalar ve kendini dinlemek oyuncuya çok iyi geliyor. Deniz Baysal, “Eskiden değiştirmeye çalıştığım yönlerim vardı. Şimdi kendimi daha çok seviyorum ve saygı duyuyorum. Kendimi değiştirmeye değil, kendi kendime hakkımı vermeye çalışıyorum” diyor.

Müzisyen Barış Yurtçu ile evli olan oyuncu röportajda çocuk yapmayı düşünmediğini de ifade ederek; “Mutlu birlikteliğin sırrı, birbirinin isteklerine, hayatına, her şeyine saygı duymak. Karşındaki insanın kendine ait bir benliği olduğunu unutmamak.

Teşkilat'ın Zehra'sı Deniz Baysal'dan şaşırtan çocuk itirafı!.. 9

İnsanlar genelde karşısındakini değiştirmeye, kendine uygun hale getirmeye çalışıyor. Ama sevgi bu değil. Bir insanı seviyorsan her şeyiyle seversin, kendisi olduğu için seversin zaten. Ben çocuk düşünmüyorum; Barış da benimle aynı düşüncede. Tabii ki bu hayatta büyük konuşmamak gerekiyor. Ama benim çok uzak olduğum bir konu açıkçası” dedi.