Ana sayfa Sosyal Medya Teşkilat’tan ayrılan Çağlar Ertuğrul yeni rolü için 15 kilo alacak!..

Teşkilat’tan ayrılan Çağlar Ertuğrul yeni rolü için 15 kilo alacak!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –TRT 1’in pazar akşamları izleyiciyle buluşan başarılı dizisi Teşkilat’ın, sezon finaline damga vuran büyük patlama sahnesinde yaşamını yitirerek diziden ayrılan başrol oyuncusu Çağlar Ertuğrul, yeni projesinin hazırlıklarına başladı.

Teşkilat’da dizinin baş karakteri ‘Serdar’ı canlandıran oyuncunun beklenmeyen ayrılığı izleyiciyi bir hayli şaşırtmış ve üzmüştü. Hayranları Çağlar Ertuğrul’un diziden ayrılığına bir türlü inanamıyordu bu konuda çeşitli spekülasyonlar ortaya atıldı.

Ünlü oyuncu ve yapımcı firma tarafından yapılan açıklamalarla, Çağlar Ertuğrul’un ayrılığı doğrulandı. Yaz boyunca tatil yaparak dinlenen oyuncu, yeni projesi için hazırlıklara başladığını sosyal medya paylaşımıyla duyurdu.

Teşkilat'tan ayrılan Çağlar Ertuğrul yeni rolü için 15 kilo alacak!.. 8

Ünlü oyuncu, geçtiğimiz ay verdiği bir röportajında farklı bir senaryo üzerinde çalıştığını belirtmişti. Çağlar Ertuğrul, projesinin tam olarak ne olduğunu duyurmasa da çalışmalara başladığını belirtti. Yeni projesi için tam 15 kilo almaya hazırlanan yakışıklı oyuncu paylaşımına, “15 kilo almadan önce son pozlar” notunu düştü.

Teşkilat'tan ayrılan Çağlar Ertuğrul yeni rolü için 15 kilo alacak!.. 9

Oyuncunun yeni projesi merak konusu olurken, Ertuğrul’un paylaşımında ayrıca dikkat çeken detay gömleği oldu. Teşkilat dizisindeki eski rol arkadaşı Deniz Baysal ise paylaşımın altına, ‘Gömleğin linkini at’ şeklinde esprili bir yorum yaptı.