Ana sayfa Dizi Fragmanları Tetikçinin Oğlu dizisinden ikinci fragmanında çok sevilen sanatçı sürpriz yaptı!

Tetikçinin Oğlu dizisinden ikinci fragmanında çok sevilen sanatçı sürpriz yaptı!

tarafından ker_def

Geçtiğimiz hafta ilk tanıtımıyla çok konuşulan “Tetikçinin Oğlu” dizisinden yeni bir tanıtım daha geldi.

Timuçin Esen ve Şevket Çoruh’u ilk kez bir araya getiren dizinin yeni tanıtımında ünlü şarkıcı Nükhet Duru da yer alıyor. Bir pansiyon sahibini canlandıracak olan Duru, dizide konuk oyuncu olarak yer alacak.

Tetikçinin Oğlu dizisinden ikinci fragmanında çok sevilen sanatçı sürpriz yaptı! 7

Dizide ayrıca Timuçin Esen ve Şevket Çoruh’a Genco Özak, Sezin Akbaşoğulları, Serhat Kılıç, Bahar Şahin, Esra Kızıldoğan ve Baran Can Eraslan gibi birbirinden değerli oyuncular eşlik ediyor.

Çekimleri Bodrum’da devam eden dizinin konusu ise şöyle; Kırk yılın dostu; Korkmaz (Timuçin Esen) ve İskender (Şevket Çoruh). İskender’in oğlu bir kaza sonucu vefat eder.

Suçlanan ise Korkmaz’ın 22 yıl önce kaybettiği ve yıllardır aradığı oğlu, Metin (Genco Özak). Artık iki dost karşı karşıyalar; biri oğlu öldüğü için, diğeri ise oğlu ölmesin diye…

Çok yakında FOX izleyicisiyle buluşmaya hazırlanan ‘Tetikçinin Oğlu’nun yapımını O3 Medya ve Same Film, yapımcılığını Saner Ayar ile Ömer Durak üstleniyor.

Genel hikaye ve senaryosu Gökhan Horzum’a ait olan dizininin yönetmen koltuğunda ise Yağız Alp Akaydın ve Emre Aybek oturuyor.

Etkileyici oyuncu kadrosu ve heyecan verici konusuyla ‘Tetikçinin Oğlu’nun ilk bölümü için şimdiden nefesler tutuldu.