Ana sayfa Dizi Haberleri The Split uyarlaması Ayrılık dizisinin 3 başrol oyuncusu size şaşırtacak!

The Split uyarlaması Ayrılık dizisinin 3 başrol oyuncusu size şaşırtacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Yeni sezon için televizyon kanalları yoğun bir dizi çalışması yürütüyor. Bu yapımlardan birisi de iddialı The Split dizisinin yerli uyarlaması olan Ayrılık dizisi… Fox TV için hazırlanan dizinin yapımcısı son yıllarda öne çıkan MF Yapım oldu. Şirket Fox TV için iki yeni dizi hazırlıyor ve bunlardan birisi de Ayrılık…

Ayrılık dizisinin 3 başrol oyuncusunun da belli olduğu kulislere yansıdı. Gazeteci Birsen Altuntaş konuyu twitter hesabından duyurdu. Gökçe Bahadır ile zaten görüşmeler yapılıyordu. Ünlü oyuncunun teklifi kabul ettiği ortaya çıktı. En son 2018 yılında Ufak Tefek Cinayetler dizisinde başrolde yer alan Gökçe Bahadır, geçtiğimiz ay da Netflix dizisi Kulüp’ün çekimlerini tamamlamıştı.

The Split uyarlaması Ayrılık dizisinin 3 başrol oyuncusu size şaşırtacak! 9

Gökçe Bahadır 3 yıllık aranın ardından yeniden televizyon ekranına dönüyor. 2021-2022 sezonunun iddialı yapımlarından birisi de Ayrılık olacak. Dizide Gökçe Bahadır’a eşlik edecek iki başrol oyuncusu da ortaya çıktı.

Bunlardan birisi Yiğit Kirazcı oldu. Geçen sezon Çatı Katı Aşk isimli romantik komedi dizisinde başrolde yer alan oyuncu, ayrıca 50 m2 ve Ex Aşkım isimli dijital dizi projelerinde de kendini göstermişti.

The Split uyarlaması Ayrılık dizisinin 3 başrol oyuncusu size şaşırtacak! 10

Ayrılık dizisinin bir başka başrol oyuncusu ise usta isim Sumru Yavrucuk olarak netleşti. Baraj isimli Fox TV dizisinde izlediğimiz Yavrucuk, yeni sezonda yine aynı ekranda yer alacak.

The Split uyarlaması Ayrılık dizisinin 3 başrol oyuncusu size şaşırtacak! 11

Yusuf Pirhasan’ın yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin çekimleri Ağustos ayında başlayacak. Senaryoyu ise Seda Çalışır ile Toprak Karaoğlu yazıyor.

The Split, BBC One’da 2018 yılında yayınlanan bir hukuk drama dizisidir. Toplam 12 bölüm yayınlanan dizi geniş bir izleyici grubunu etkiledi. Yerli uyarlaması Ayrılık olarak belirlenen dizinin yeni sezonun iddialı dram yapımlarından birisi olması bekleniyor.