Ana sayfa Dizi Haberleri Timuçin Esen’i hayranlarına kavuşturacak Gri dizisinin konusuyla ilgili ilk ipucu geldi!

Timuçin Esen’i hayranlarına kavuşturacak Gri dizisinin konusuyla ilgili ilk ipucu geldi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Sevilen oyuncu Timuçin Esen, Hekimoğlu sona erdiğinden bu yana setlerden uzakta. Esen’in arada ismi bazı projelerle anılsa da hiçbiri gerçekliğe kavuşmadı. Başarılı oyuncuyu yeniden setlere döndüren Disney Plus dizisi Gri’nin konusuyla ilgili ilk ipucu geldi.

En son Hekimoğlu dizisinde Ateş Hekimoğlu isimli doktoru başarıyla canlandıran Timuçin Esen uzun bir aradan sonra yakında yine hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Hem de bomba gibi bir partnerle. Timuçin Esen, Disney Plus için çekilecek Gri isimli dizide başrolü Ebru Özkan’la paylaşacak. Timuçin Esen ve Ebru Özkan, Hekimoğlu dizisinde de birlikte oynamıştı.

Gri dizisiyle ilgili bilgiler, tıpkı diğer Disney Plus dizilerinde olduğu gibi bir sır gibi saklanıyor. Başrolünde iki iddialı ismi bir araya getiren dizinin konusu ise izleyiciler tarafından çok merak ediliyor. Nihayet Gri dizisinin konusuyla ilgili ilk ipucu geldi. Dizide saygın bir avukat olan Fuat’ın hayatının, kızının yaşadığı talihsiz bir olayla değişmesi anlatılacak.

Timuçin Esen’i hayranlarına kavuşturacak Gri dizisinin konusuyla ilgili ilk ipucu geldi! 7

Sekiz bölümden oluşacak dizide Timuçin Esen, Fuat isimli avukatı canlandıracak. Vatanım Sensin, Muhteşem Yüzyıl, Yabancı Damat gibi başarılı yapımlara imza atan Taylan Biraderler’in yöneteceği dizinin okuma provalarının da yakında başlayacağı konuşuluyor.

Gri dizisinin bir önemli oyuncusu da Alican Yücesoy. Başarılı oyuncu halen Gain TV’de yayınlanan Aslında Özgürsün isimli dizide rol alıyor. Yücesoy’un Gri dizisinde canlandıracağı karakterle ilgili bilgi henüz gelmedi.

Bu arada heyecanla beklenen Disney Plus nihayet bugün Türkiye’deki yayınına başladı. Disney Plus’ın ilk Türk dizisi Kaçış da izleyiciyle buluştu. Disney Plus’ın, Netflix’in aksine dizilerin tüm bölümlerini bir anda değil hafta bir yayınlayacağı öğrenildi.