Ana sayfa Sosyal Medya Timuçin Esen’in rol aldığı reklamla Hekimoğlu dizisine yaptığı gönderme izleyenleri gülümsetti!

Timuçin Esen’in rol aldığı reklamla Hekimoğlu dizisine yaptığı gönderme izleyenleri gülümsetti!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin sevilen dizisi Hekimoğlu’nda agresif tavırlarıyla herkesi canından bezdiren bir doktora hayat vermişti Timuçin Esen. Başarılı performansıyla dizide yine izleyenlerin büyük beğenisini kazanmıştı. Ateş Hekimoğlu isimli bir doktoru oynayan oyuncu, bir süredir ekranlarda yoktu.

Yeniden ekrana dönüyor ancak bu kez bambaşka bir şekilde! Timuçin Esen, bir markanın reklam yüzü oldu. Ünlü Oyuncu, Hekimoğlu dizisindeki rolüyle hafızalarda hala yerini korurken, ekranda da alternatif sağlık ürünü olarak konumlanan bir ürünün tanıtımını yapıyor.

Timuçin Esen, bir süre önce Abdi İbrahim İlaç firması ile yaptığı anlaşma neticesinde şirketin reklam filminde yer almaya başladı. Oyuncunun vitamin ve mineral içeren takviye edici bir gıda ürünü olan Umkaimun’un reklamında görenler, Hekimoğlu dizisini hatırlayarak gülümsemekte.

Hekimoğlu dizisi, dünyaca ünlü Dr. House dizisinin uyarlaması olarak ekranlara gelmekteydi. Karga Seven ve OJO Pictures imzalı medikal drama ve komedi türündeki dizide Esen, bir vakıf hastanesinde çalışan bulaşıcı hastalıklar ve nefroloji konusunda uzman ünlü bir doktoru canlandırmıştı.

Ateş Hekimoğlu reklam yüzü oldu

Adeta bu diziye atıfta bulunan bir sahneyle başlayan reklamda Timuçin Esen’i bir çekim ortamı içerisinde görüyor izleyici. “Kestik” sesi ile set ara veriyor ve Timuçin Esen de çantasından ürünü çıkararak bir bardak suya atıyor.

Hastane kantininde bir masada otururken yanına gelen bir kişinin kendisine ‘Doktor bey’ diye seslenmesine “Ben doktor değilim” yanıtı veren Timuçin Esen’in bu gülümseten tavrıyla ise, kimi zaman dizideki karakterle oyuncuların gerçek kimliklerinin karıştırılmasına sevimli bir atıf yapılıyor gibi.

Ürünü anlatırken yanına gelen kişilerin sürekli olarak “Doktor bey” diye seslenmeye devam etmeleri üzerine Esen’in “Yalnız bir kişi daha doktor bey derse düşüp bayılacağım burada” şeklindeki sitemli sözleri de yine gülümseten bir detay olmuş.

İşte Timuçin Esen’in o reklamı…