Ana sayfa Dizi Haberleri Timur Acar, Derman karakteriyle Söz dizisinin binbir suratı oldu!

Timur Acar, Derman karakteriyle Söz dizisinin binbir suratı oldu!

tarafından ker_def
Binbir surat Timur Acar

‘Söz’ dizisine Derman karakteriyle dahil olan Timur Acar, her bölüm farklı bir kılığa bürünerek izleyenleri şaşırtmayı başarıyor. Daha önce benzer bir role Kertenkele dizisinde canlandıran Acar, kılık değiştirmek konusunda bir hayli maharetli olduğunu da ispatlıyor.

Timur Acar’ın gelmesiyle Söz dizisi Çolak’tan sonra izlenebilir bir kötü karakter daha bulmuş oldu. Yani Derman aşısı tuttu.

Yapımını TIMS&B Yapım’ın üstlendiği, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği, pazartesi akşamlarının vazgeçilmez dizisi “SÖZ”de Timur Acar canlandırdığı Narko-Terör ağının başındaki tehlikeli karakter Derman ile izleyenleri her hafta ters köşeye yatırıyor.

Dizide; yüzünü kendi adamlarından bile gizleyen Derman, kötü planlarını devreye sokarken farklı kılıklara giriyor. İzleyiciyle ilk olarak kedisiyle yaşayan yaşlı bir adam kılığıyla buluşan Derman geçtiğimiz bölümde yine farklı bir kimlikle Nazlı’yı hastanede ziyaret etmişti.

Timur Acar, Derman karakteriyle Söz dizisinin binbir suratı oldu! 8

Timur Acar’ı çok konuşulan bu sahnelere özel bir makyaj ekibi yapımı yaklaşık üç saat süren plastik makyajla hazırlıyor. Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın’ın yaptığı, senaryosunu Ethem Özışık’ın kaleme aldığı ‘SÖZ’ sürprizlerle dolu yeni bölümleriyle Pazartesi günleri saat 20:00’da Star TV’de…

Timur Acar, Derman karakteriyle Söz dizisinin binbir suratı oldu! 9