Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Timur Acar’ın Gönder Gitsin yarışmasındaki performansı merakla bekleniyor

Timur Acar’ın Gönder Gitsin yarışmasındaki performansı merakla bekleniyor

tarafından ker_def

Gönder Gitsin Yarışması Sunucusu Kim? Hangi Kanalda? Yarışma Şartları Neler?

Yaz sezonuyla birlikte bir çok dizi ve programa ev sahipliği kapacak televizyon kanalları. Yarışma programlarına bir yenisi ekleniyor. Gönder Gitsin yarışması yeni sezonda ekranlarda olacak. Bilgi yarışmaları ülkemizde ciddi bir yer kaplıyor. Peki Gönder Gitsin yarışması hangi formatta olacak? Sunuculuğunu kim üstlenecek? Yeni yarışma programı hangi kanalda başlayacak?

Yarışma programı çalışmalarına devam ediyor. Sunuculuğunu Timus ACAR’ın üstleneceği eğlence dolu bir program olacağa benziyor. Şimdiden sabırsızlıkla bekliyoruz. Peki Timur ACAR’ı nereden tanıyoruz? Timur ACAR 1979 Almanya doğumlu. Film sektörüne girişi Gomeda filmi ile gerçekleşti. Sonrasında bir çok dizi ve filmde oynayan ünlü oyuncu en son Kertenkele dizisiyle ekranlardaydı.

Yeni sezonda ise bir yarışma programıyla ekranlarda olacağı söylenen oyuncunun başka projelerde de adı geçiyor. Fox TV’de yayın hayatına başlayacak programla ilgili kesin bir bilgi olmasa da Haziran-Temmuz ayları arasında yayına gireceğini düşünüyoruz. Eğer her şey planlanan gibi olursa Timur ACAR’ın eğlenceli performansı programı uzun sürede ayakta tutar.