Ana sayfa Sosyal Medya Tolga Karel’den Çukur dizisi ve Aras Bulut İynemli’ye tepki!

Tolga Karel’den Çukur dizisi ve Aras Bulut İynemli’ye tepki!

tarafından ker_def

Bir döneme damgasını vuran ‘Yaprak Dökümü’ dizisinde canlandırdığı Oğuz karakteriyle tanınan Tolga Karel sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla dizilerdeki şiddeti eleştirdi ve Aras Bulut Iynemli’ye yüklendi.

Oyunculuğu bırakarak Amerika’ya yerleşen ve bir süredir burada TIR şoförlüğü yapan Tolga Karel, anlaşılan Türkiye’deki gündemi yakından takip ediyor.

Aras Bulut Iynemli geçtiğimiz günlerde Çukur dizisinin şiddete özendirdiği eleştirileri hakkında “İyi de kötü de eleştiri olacak. Zaman ayırıp izlemeleri bile bizim için bir değer. Güzel bir ekip var. Yola devam ediyoruz” açıklamasını yapmıştı.

Ünlü oyuncunun bu açıklamasını eleştiren Tolga Karel ” Reyting uğruna toplumda şiddet dağ gibi büyüyor ve sektörde oyuncusu dahil bu duruma sessiz kalıyor” diyerek durumu eleştirisini dile getirdi.

Tolga Karel’in açıklamasının tamamı şu şekilde:

Aras’ı severim. Son dönemde genç jenerasyonda yetişen iyi isimlerden bir kardeşim. Fakat verdiği cevap ve yaptığı işi savunamamasına çok üzüldüm. Çünkü evet ne yazık ki son dönemde yapılan mafya dizileri ciddi oranda şiddet içeriyor. Zira diziler kültürü, oluşan kültürde şiddeti destekliyor. Amerika’da bile dizilerde şiddetin bir oranı varken Türk dizilerinde haftalık reyting uğruna toplumda şiddet dağ gibi büyüyor ve sektörde oyuncusu dahil bu duruma sessiz kalıyor. Üzücü.

Tolga Karel'den Çukur dizisi ve Aras Bulut İynemli'ye tepki! 7