Ana sayfa Dizi Haberleri Tolga Sarıtaş hayranlarını yeni dizi heyecanı sardı

Tolga Sarıtaş hayranlarını yeni dizi heyecanı sardı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Tolga Sarıtaş ismi dizi dünyasında bir marka olarak biliniyor… Aksiyon yapımlarının en çok tercih edilen oyuncularının başında gelen Tolga Sarıtaş, fiziksel özellikleriyle de hayranlarının beğenisini kazanan bir isim.

Ünlü oyuncu Söz dizisinde sergilediği müthiş çıkış ile büyük popülerlik yazadı. Ardından ise Arıza dizisiyle geçen sezon güçlü bir çıkış gerçekleştiren Tolga Sarıtaş, yeni sezonda da yine bir aksiyon yapımıyla ekrandaki yerini alacak.

Hayranlarının büyük bir heyecanla ekrana dönmesini bekledikleri oyuncunun yeni dizisinin detayları da çok dikkat çekiyor…

Her şeyden önce hikayeyi Çukur dizisinin başarılı senaristi Gökhan Horzum”un yazmakta olması en önemli ayrıntı olarak göze çarpıyor. Hikayesinin çok sağlam olması beklenen Bir Gece Ansızın isimli dizi için titiz bir çalışma yürütülüyor.

Çağrı Bayrak’ın yönetmenliğini yapacağı dizi Saruhanlı ailesinin hayatını izleyicilerin önüne getirecek.

Anadolu’nun sıradan bir kasabasında sıradan bir hayatı bulunan Kadir karakterinin yaşayacakları da izleyenlere büyük heyecan verecek. Tolga Sarıtaş’ın canlandıracağı Kadir, hikayede sürpriz bir şekilde babasıyla ters düşmesi ile hapse girecek ve hayatı bir anda değişecek.