Ana sayfa Dizi Haberleri Tolga Sarıtaş ile Ayça Ayşin Turan aynı kaderi paylaştı, şimdi yeni dizide buluştu

Tolga Sarıtaş ile Ayça Ayşin Turan aynı kaderi paylaştı, şimdi yeni dizide buluştu

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Tolga Sarıtaş yeni dizisi Arıza için hazırlanıyor… Show TV’de yayınlanacak olan dizi için oyuncu arayışları da devam ediyor.

Tolga Sarıtaş’ın başrolde hangi kadın oyuncu ile birlikte rol alacağı merak ediliyordu. Bu konuda yeni haberler geldi. TV 100’den Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Ayça Ayşin Turan ile anlaşma sağlandı.

Sadece 10 bölüm süren Zemheri dizisiyle üzülen Ayça Ayşin Turan, 2020 yılında bir kez daha hayranlarının karşısına çıkacak.

Aksiyon dizisi olan Arıza’nın yönetmenliğini Recai Karagöz yapacak. O3 Medya tarafından yaptırılan dizinin senaryosunu ise Ozan Aksungur yazıyor.

Tolga Sarıtaş ile Ayça Ayşin Turan aynı kaderi paylaştı, şimdi yeni dizide buluştu 8

Söz dizisi ile birlikte aksiyon yapımlarının aranılan ismi olan Tolga Sarıtaş, nasıl bir rolde yer alacak, hayranları merak içinde… Tolga Sarıtaş’ın 2019-2020 sezonunda yayınlanan Ferhat ile Şirin dizisi ise kötü bitmişti.

Cansu Dere ve Leyla Tanlar’ın da başrolünde yer aldığı dizi için, final dahi yaptırılmadı. Ferhat ile Şirin isimli dizi sadece 6 bölüm sürdü.

Tolga Sarıtaş ile Ayça Ayşin Turan aynı kaderi paylaştı, şimdi yeni dizide buluştu 9

Ayça Ayşin Turan ile Tolga Sarıtaş bu sezon ortak bir kaderi paylaştı. İki ünlü isim de çok iddialı başladıkları sezonda hüsran yaşadı. İkisinin de dizisi hak ettiği ilgiyi görmedi.

Şimdi bu ikili, yeni bir dizide bu sefer birlikte şanslarını deneyecek…