Ana sayfa Dizi Haberleri Tolga Sarıtaş kendisini Baba dizisine öyle bir adadı ki, ruhunu işe verdi!

Tolga Sarıtaş kendisini Baba dizisine öyle bir adadı ki, ruhunu işe verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Baba dizisi Salı akşamları Show TV ekranında yoluna devam ediyor. Geçen sezon başlayan ve orta sıralarda reytingler alarak yolunda devam eden dizinin güçlü bir hikayesi ve etkileyici bir oyuncu kadrosu bulunuyor. Kadir karakterinde izlediğimiz Tolga Sarıtaş da Haluk Bilginer ile birlikte dizinin başrolünde bulunuyor.

Etkili hikayesi ile göz dolduran Baba dizisinin kemik bir izleyici kitlesi de oluştu. Ancak reytingler salı rekabetinde sınırda bulunuyor ve dizinin izleyici kaybı yaşaması durumunda devam edebilmesi konusunda büyük sıkıntılar çıkabilir. Sette ise her şey yolunda. Tolga Sarıtaş büyük bir mutluluk içinde çalıştıklarını açıkladı.

Tolga Sarıtaş kendisini Baba dizisine öyle bir adadı ki, ruhunu işe verdi! 8

Oyuncu “Baba dizisi çok güzel gidiyor. Çok güzel bir hikaye anlattığımız düşünüyoruz. Çok keyfimiz yerinde, iyiyiz” diyerek sette her şeyin olması gerektiği gibi gittiğinden bahsetti. Kendisini diziye adadığını anlatan oyuncu, hayatında başka hiçbir şeyin olmadığını söyledi. Senaryoya olan beğenisini de ifade eden Tolga Sarıtaş, dizi hakkında şunları söyledi:

“Senaryoyu okuduğumda çok beğendiğim için kabul ettim. Çok güzel bir ekiple birlikte olunca, o ortak ruh da yakalanınca çok da güzel oldu. Ekstra ne var hayatında dersen, ekstra hiç bir şey yok. Çünkü gece gündüz çalışıyoruz ama çok mutluyuz. İşimiz devam ediyor.”

Tolga Sarıtaş kendisini Baba dizisine öyle bir adadı ki, ruhunu işe verdi! 9

Haluk Bilginer gibi usta bir oyuncu ile birlikte çalışmanın keyfini yaşadığını her fırsatta anlatan Tolga Sarıtaş, bir kez daha usta oyuncuya değinmeden edemedi.

Haluk Bilginer’in setin havasını değiştirdiğini, enerjisini yükselttiğini anlatan Sarıtaş, “Haluk abi ile çalışmak çok büyük bir lüks, çok güzel bir fırsat. Haluk abi müthiş enerjide, sete geldiğinde hepimiz yükseliyoruz. İyi ki var, iyi ki beraber çalışıyoruz” dedi.