Ana sayfa Dizi Haberleri Tolga Sarıtaş’ın yeni dizisini Çukur’un senaristi yazıyor!

Tolga Sarıtaş’ın yeni dizisini Çukur’un senaristi yazıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezon için çok iddialı bir dizi hazırlanıyor ve başrolünde de Tolga Sarıtaş yer alacak. Söz isimli dizi ile geniş bir hayran kitlesi elde eden ünlü oyuncu, geçen sezon Arıza isimli diziyle ekranda yine hayranlarını mest etti.

Ayça Ayşin Turan ile Arıza dizisinde partner olan oyuncunun yeni sezonda hangi güzel oyuncu ile kamera karşısına geçeceğini de hayranları çok merak ediyor. Sarıtaş ile kadın partnerinin uyumu ve enerjileri de önümüzdeki dönemde isim belirlenince çok konuşulacaktır.

Tolga Sarıtaş’ın yeni dizisinden ortaya çıkan detaylar heyecanın artmasını sağladı. Projenin yapımcısı Ay Yapım ve böyle önemli bir şirketin dizisinin de etkili bir yapım olması bekleniyor.

4 sezon devam eden ve milyonları etkileyen Çukur dizisinin senaristi Görkhan Horzum yeni bir hikaye yazıyor. Gökhan Horzum ismi artık senaryoda kalitenin de adı olduğu için yeni dizisinin hemen dikkat çekeceğini söyleyebiliriz.

Bir Gece Ansızın olarak belirlenen dizinin ismi de dikkat çekici oldu… Anadolu’dan İstanbul’a gelen bir ailenin hikayesini konu alan dizinin yönetmenliğini de Çağrı Bayrak yapacak. Henüz hangi kanalda yayınlanacağı netleşmeyen dizi için görüşmeler ve hazırlıklar devam ediyor.