Ana sayfa Sosyal Medya Tolgahan Sayışman 1 yıl aradan sonra geri dönüyor!

Tolgahan Sayışman 1 yıl aradan sonra geri dönüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman, geçtiğimiz sezon Şeref Sözü isimli Show TV dizisinde başrolde yer aldı. Sude Güler ile birilkte sete çıkan oyuncu, çok iddialı başlayan projenin düşük reytingler sonucu 4 bölümde bitmesi ile büyük şanssızlık yaşadı. Bu gelişmenin ardından televizyon dizilerine ara veren Sayışman, yapımcılığa yöneldi.

Han Medya Yapım isimli bir şirket kuran Tolgahan Sayışman, Sınır isimli bir dijital dizinin yapımcısı oldu. Şimdi ise sinema sektörüne adım atan oyuncu yeniden setlere dönüş yapıyor. 1 yıl aradan sonra setlerde göreceğimiz oyuncu, Aynasız isimli komedi filminin başrolünde yer alıyor.

Çekimleri Antalya’da yapılacak olan filmde Erdal Özyağcılar, Algı Eke, Sarp Bozkurt ve Öznur Serçeler gibi isimler de bulunuyor. Önümüzdeki hafta ekip sete çıkacak ve bu Tolgahan Sayışman’ın 1 yıl aradan sonra yeniden setlere dönüşü anlamına gelecek.

Oyuncu, geçen yıl yaptığı açıklamada televizyon dizilerinde uzun süre yer almayı düşünmediğini ama dijital projelerde veya sinemada olabileceğini belirtmişti.

Bülent İşbilen’in yönetmenliğini yaptığı polisiye komedi türündeki ünlü oyuncunun Haluk ve Efe isimlerinde iki farklı karaktere hayat vereceği de ortaya çıktı.