Ana sayfa Sosyal Medya Tolgahan Sayışman dizilere dönüyor ama başka bir şekilde!

Tolgahan Sayışman dizilere dönüyor ama başka bir şekilde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman en son bu sezon Show TV ekranında yayınlanan ve büyük bir iddia ile ortaya atılan Şeref Sözü isimli dizide Sude Zulal Güler ile başrolde yer almıştı.

Ancak dizi sadece 4 bölüm sürebildi. Reytingler çok düşük gelince büyük prodüksiyon boşa gitti. Tolgahan Sayışman da bu olaydan sonra kendisini tekstil ve inşaat işlerine verdi. Arkadaşı ile şirketler kuran oyuncu, bu iki alanda ilerleyeceğini söylemişti.

Sayışman’ın bir yapım firması kurduğu da ortaya çıktı. İşte bu yapım firması peş peşe dizi çekerek sektörde yer edinmeye çalışacak. Tolgahan Sayışman da şimdi şirketi için dizi çalışmalarına adım attı.

TV100’den Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre ünlü oyuncunun yapım şirketi olan Han Medya Yapım, Limit isimli bir dizinin çekimlerine hazırlanıyor.

Oyuncu hayatında ilk kez yapımcı koltuğunda oturacak. İnternet dizisi olarak öne çıkacak olan Limit’te daha çok ismi pek bilinmeyen oyuncuların yer alacağı, Sayışman’ın genç yeteneklere fırsat vereceği belirtiliyor.

Dizinin çekimlerinin ise Denizli’de olacağı ifade edildi. Şirketin peş peşe yeni projelerle de ortaya çıkması bekleniyor.