Ana sayfa Sosyal Medya Tolgahan Sayışman eline silah aldı, Call of Duty’den tecrübeli bir kere!

Tolgahan Sayışman eline silah aldı, Call of Duty’den tecrübeli bir kere!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – En son Şeref Sözü dizisinde başrolde izlediğimiz ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman, instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çekti.

4 bölüm süren diziden sonra ticarete atılan ve uzunca bir süre artık televizyon dizilerinde rol almayacağını duyuran Sayışman, inşaat ve tekstil işleri ile hayatını kazanmaya karar verdi. Bu konularda yeni oluşumlar içine de giren oyuncu, dijital dizi projeleri dışında televizyona bir iş yapmak da istemediğini net bir şekilde açıkladı.

Oyuncu, instagram hesabından MP5 otomatik tüfek ile atış poligonunda deneme yaptı. Makine Kimya Endüstrisi yani MKE’nin Genel Müdürlüğü’nden konum bildirerek paylaşım yapan Sayışman, nişancı türü aksiyon oyunu Call of Duty’e de gönderme yaparak şöyle yazdı: “Call of Duty’den tecrübeliyim diyelim.”

Tolgahan Sayışman eline silah aldı, Call of Duty'den tecrübeli bir kere! 8

Sayışman kullandı MP5’in de gördüğü en seri silah olduğunun altını çizdi. Oyuncunun Nicolas Cage tarafından Savaş Tanrısı filminde canlandırdığı Yuri Orlov karakterine yaptığı şu göndermede dikkat çekti: “Savaş Tanrısı’nı izleyen bilir. Yuri Orlov.”

Tolgahan Sayışman eline silah aldı, Call of Duty'den tecrübeli bir kere! 9

Ünlü oyuncunun yayınladığı videolar da sosyal medyada birçok hayratı tarafından paylaşıldı.