Ana sayfa Güncel Haberler Tolgahan Sayışman, karantina sürecinde büyük özlemini giderdi!

Tolgahan Sayışman, karantina sürecinde büyük özlemini giderdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Karantina süreci en çok Tolgahan Sayışman’ı mutlu etti!Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman, saç tıraşı için kuaföre gitti. Kameralar tarafından görüntülenen ünlü oyuncu, ayak üstü röportaj da yaptı. Karantina sürecinde çiftlerin birbirlerine yaklaşmadıkları hatırlatılınca Tolgahan Sayışman, eşi Almeda Abazi ile böyle bir durum yaşamadıklarını belirtti.

Sayışman, “Nazar değmesin, biz birbirimize daha çok yaklaştık. Zaten Efehan var hayatımızda, vakit nasıl geçti ben anlamadım. Bu 2,5 ay en çok bana yaradı diyebilirim. Çocuğumla vakit geçiremiyordum, sette daha çok vakit geçiriyordum. Uyandığında yanında olamıyorum, erken yatıyor,geldiğimde uyumuş oluyor. Bu 2,5 ayda sürekli beraberdik. Onunla vakit geçirirken vaktin nasıl geçtiğini anlamadı” ifadelerini kullandı.

Tolgahan Sayışman, karantina sürecinde büyük özlemini giderdi! 7

Karantina döneminden oğlu ile birlikte olduğu için çok memnun kaldığını anlatan Tolgahan Sayışman, oğlunda her gün yeni bir davranışını keşfettiklerini, çocuğu ile beraber olgunlaştığını belirtti.

Efehan’ın 13 aylık olduğunu ve konuşmaya başladığını anlatan Tolgahan Sayışman, oğlunun ilk sözünün ise “Baba” olduğunu ifade etti. Karakter olarak Efehan’ın anne ve babadan birçok özellik aldığını anlatan Tolgahan Sayışman, annesinin huylarını da oğlunda gördüğünü söyledi.

Korona süreci nedeniyle hem yurt içi hem de yurt dışındaki kiracılarından kira almadığını ve her şeyin normalleşmesini beklediğini anlatan Tolgahan Sayışman, ayrıca farklı yardımlar da yaptığını sözlerine ekledi.

Röportajı videodan izleyebilirsiniz.