Ana sayfa Dizi Haberleri Tolgahan Sayışman, Şampiyon dizisine böyle veda etti…

Tolgahan Sayışman, Şampiyon dizisine böyle veda etti…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT1 ekranlarında yayınlanan ve başrolünde Tolgahan Sayışman’ın oynadığı Şampiyon dizisi, 13 Ağustos Perşembe akşamı yayınlanan bölümle ekrana veda etti. Reytingleri tartışma konusu olsa da kanal dizinin arkasında durarak planlandığı gibi 34. bölümde diziye final yaptırdı.

Başrollerinde Tolgahan Sayışman, Erkan Avcı Erdal Özyağcılar ve Yıldız Çağrı Atiksoy‘un paylaştığı dizi, Okul Sanat Film Yapım tarafından hayata geçirilmiş ve yapımcılığını Başak Bingüller ve Çağrı Bingüller’in üstleniyordu. Yönetmenliğini Ketche’nin (Hakan Kırvavaç) yaptığı, senaryosunu Alphan Dikmen, Başak Angigün’ün kaleme aldığı dizinin TRT’deki son yayını ekrana geldiğinde Tolgahan Sayışman, sosyal medya hesabından diziye bir veda yazısı yayınladı.

Dizinin bir bölümünden aşağıdaki fotoğrafı paylaşan Tolgahan Sayışman, instagram’da yaptığı veda açıklamasında herkese teşekkür ederken aynı zamanda yaşadığı zorlu sürece de vurgu yaptı. Fiziksel ve mental olarak oynadığı Kafkas karakteri için özel bir çaba sarfettiğini de özellikle ifade eden oyuncu, şunları söyledi:

“Fırat Bölükbaşı nam-ı diğer Kafkas, bu akşam son maçına çıkacak. Senaryoyu ilk okuduğumda gerek fiziksel, gerek mental olarak çok zorlu bir yolculuk olacağını biliyordum. Çok uzun saatler ve yorucu bir yolculuk geçirdik ekip olarak. Bu süreçte Kafkas olmaya çalışmak kadar Kafkas olarak kalabilmek de çok disiplin isteyen bir süreçti özellikle fiziksel olarak. Ekipçi başından beri inandığımız bir hikayemiz vardı. Tüm gücümüzle her türlü zorluğa karşı inandığımız hikayemizi anlatmaya çalıştık. Şimdi buradan geriye bakınca çok zor ama çok güzel bir hikaye anlattığımızı düşünüyorum. Bu yolculuğu benim için kolaylaştıran, beni destekleyen yönetmenlerime, oyuncu arkadaşlarıma, ekibime, senaristlerimize ve tabii ki bu zor ama bir o kadar da güzel hikayeyi bizimle beraber taşıyan tüm seyircilerimize sonsuz teşekkürler. Yeni Hikayelerde görüşmek üzere.”

Tolgahan Sayışman, Şampiyon dizisine böyle veda etti... 7