Ana sayfa Sosyal Medya Tolgahan Sayışman ve Demet Özdemir reytingde rakip oldu, işte set manzaraları

Tolgahan Sayışman ve Demet Özdemir reytingde rakip oldu, işte set manzaraları

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba akşamları ekranda yaşanan reyting rekabeti tüm oyuncular ve ekipler için büyük anlam taşıyor. Toplam 6 dizinin yarıştığı bu rekabete geçtiğimiz hafta Şeref Sözü dizisi katılmış ama düşük reytingleri ile dikkat çekmişti. Tolgahan Sayışman setten bir paylaşım yaptı. Aynı şekilde rakip Demet Özdemir de set paylaşımı ile dikkat çekti.

Doğduğun Ev Kaderindin ve Şeref Sözü dizileri çarşamba rekabetinde izleyicileri kendi kanallarına çekmeye çaba harcıyor. İkinci sezonunu yaşayan Doğduğun Ev Kaderindir reytinglerde iyi pozisyonda. Şeref Sözü dizisi ise henüz emekleme dönemleri yaşıyor ama ikinci bölümde reyting yükselişinin gelmesi ekibi sevindirdi.

Tolgahan Sayışman ve Demet Özdemir de dizilerine dikkati çekmek için sosyal medyayı sıklıkla kullanıyor. Setten paylaşımlar yapan ikili, takipçilerinden büyük destek gördü.

Dikili’nin karşısında bulunan Kalem Adası’nda çekilen Şeref Sözü dizisinin setinden fotoğraf yayınlayan Tolgahan Sayışman’a övgü dolu sözlerle yorumlar yapıldı.

Tolgahan Sayışman ve Demet Özdemir reytingde rakip oldu, işte set manzaraları 8

Tv8’de yayınlanmakta olan Doğduğun Ev Kaderindin dizi setinden ise Demet Özdemir, pantneri İbrahim Çelikkol ile bir fotoğrafını yayınladı.

Özdemir, “Buradayız” notuyla dizisini öne çıkarttı. Takipçiler ise “En iyi dizi çifti” yorumlar ıyaptı.

Tolgahan Sayışman ve Demet Özdemir reytingde rakip oldu, işte set manzaraları 9