Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Tolgahan Sayışman’ın alkışı hak eden iyilik hareketi!

Tolgahan Sayışman’ın alkışı hak eden iyilik hareketi!

tarafından ker_def

Oyuncu Tolgahan Sayışman’dan örnek davranış! Yardıma muhtaç kişilere, desteklerini gizlice gerçekleştiren başarılı oyuncu, bu kez genç öğrencilere el uzattı.

Akşam Life’ın haberine göre Sayışman, sosyal medyadan kendisine mesaj atan üniversite öğrencilerine burs vermek için kolları sıvadı.

Bunun için ekibiyle birlikte ince eleyip sık dokuyan Tolgahan Sayışman, seçtikleri üç öğrencinin 2018-2019 sezonundaki eğitim ihtiyacını karşılamaya karar verdi. Yine sosyal medya üzerinden gençlere ulaşan Sayışman, daha öncede birçok öğrenciye yardımda bulunmuştu.

Tolgahan Sayışman'ın alkışı hak eden iyilik hareketi! 7

Hayat Işığım dizisiyle ekrana dönüyor!

Hayat Işığım isimli dizinin yönetmenliğini Yusuf Pirhasan yaparken, senaryoyu da Melis Civelek yazıyor. Tolgahan Sayışman’ın başrolünde yer aldığı proje, Fethiye civarı ve ağırlıklı Köyceğiz’de çekilecek.  Sayışman ‘Yılmaz Karabey’ adlı yüzbaşıya hayat verecek.

‘Hayat Işığım’da Hakkari’de bir köyde yaşanan çatışma Yüzbaşı Yılmaz’ın bütün hayatını alt üst edecek. Vücudundaki şarapnel parçası ve kurşun yaralarına rağmen aylarca süren tedavi sonrası hayata tutunan genç yüzbaşı, suçluluk duygusu ve pişmanlıklarla boğuşurken üstüne bir de malulen emekli edilince insanlardan kaçıp bir deniz fenerinde bekçilik yapmaya başlayacak. Ancak mucize eseri tutunduğu hayat, ona yeni tanıştığı Elif’le beraber peş peşe büyük sürpriz ve travmalar yaşatmaya devam edecek.