Ana sayfa Sosyal Medya Tolgahan Sayışman’ın hayatının en hızlı geçen 1 yılı!

Tolgahan Sayışman’ın hayatının en hızlı geçen 1 yılı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2019-2020 sezonunda TRT1 ekranında Şampiyon dizisi ile yer alan Tolgahan Sayışman, son 1 yılının eh hızlı geçen yıl olduğunu söyledi. Sayışman, oğlu Efehan’ın 1. yaş gününde instagram hesabından paylaşım yaptı.

Oğlunun son halini paylaşan Sayışman, yaşadığı mutluluğu kelimelere döktü. Almeda Abazi ile mutlu bir evliliği bulunan Tolgahan Sayışman, mesajında şöyle yazdı: “Hayatımın en hızlı geçen 1 yılını geride bıraktım. Efehan, hangi ara doğdu da ne ara birinci yaşını kutladık anlamadık bile. Bugünleri gösteren Allah’a şükürler olsun. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Güzel dileklerini, iyi ki doğmuş mesajlarını ve dualarını esirgemeyen yakın, uzak bütün dostlarımıza selam olsun.”

Tolgahan Sayışman'ın hayatının en hızlı geçen 1 yılı! 7

Paylaşıma mesaj bırakanlardan birisi de Şampiyon dizisinde Elisa Elif olarak yer alan Gizem Karaca oldu.Oyuncu, “Mutlu, huzurlu, sağlıklı, neşe dolu yıllarınız olsun” diye yazdı.

Esra Erol ve Çiğdem Batur nazar boncuğu emojisi paylaştı. Sera Tokdemir, “Sağlıkla büyüsün Efehan.İyi ki doğmuş. Annesiyle, babasıyla, tüm sevenleriyle hayırlı bir ömrü olsun inşallah” dedi.

Tolgahan Sayışman’ın dizide birlikte yer aldığı Erdal Özyağcılar ise, “Tolgahancım daha dur; 1. 2. 3. 32. 42 yaşını görüceksin…Allah nazarlardan saklasın” ifadesini kullandı.