Ana sayfa Dizi Haberleri Tolgahan Sayışman’ın Şeref Sözü dizisi izleyicileri ikiye böldü!

Tolgahan Sayışman’ın Şeref Sözü dizisi izleyicileri ikiye böldü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Tolgahan Sayışman ve Sude Güler’in başrolünde yer aldığı Şeref Sözü dizisinin sosyal medya yansıması izleyicilerin ikiye bölündüğünü net bir şekilde ortaya koyuyor. Bir yanda diziye bayıldığını ve çok güzel bir iş yapıldığının düşünenler ile diğer yanda farklı nedenlerle diziye yoğun bir eleştiri bombardımanı yapıldı.

Dizideki şiddet sahneleri, pedofili eleştirisi ve kadına şiddete yönelik eleştiriler sosyal medyada tepkilere sebep oldu. İsra karakterinin küçüklük halinin yayınlandığı sahnede genç Cihan ile büyüyünce evleneceğini söylemesi pedofiliyi meşrulaştırma olarak yorumlandı.

Pedofili ve şiddete yönelik sahnelere tepkiler sosyal medyada uzun süre konuşuldu. Bu sahneye tepkiler geldi ve RTÜK de göreve davet edildi.

Tolgahan Sayışman'ın Şeref Sözü dizisi izleyicileri ikiye böldü! 9

DİZİYİ ÇOK BEĞENENLER DE VAR

Diziyi beğendiklerini belirten izleyiciler ise hem oyuncuları hem hikayeyi hem de çekimlerin kalitesini öne çıkartan yorumlarda bulundu. Bir izleyici şöyle yazdı: “Dizinin konusu mükemmel ve çok orjinalmiş. Açıkçası bu kadar beklemiyordum. Tims&B yine kaliteli bir iş çıkarmış. Artık bunu izlerim. İzlenmeyi hakeden bir dizi. Oyuncular da çok iyi. Uzun soluklu olsun.”

Tolgahan Sayışman'ın Şeref Sözü dizisi izleyicileri ikiye böldü! 10

Bir başka izleyici de ekibe teşekkür ettiğini ve çok başarılı bir işin ortaya konduğunu belirten yorum yaptı. Dizinin reyting kurbanı olmaması gerektiğini belirten izleyiciler, toplum için yararlı bir konunun işlendiğini bile yazdı.

Tolgahan Sayışman'ın Şeref Sözü dizisi izleyicileri ikiye böldü! 11

Şeref Sözü dizisi daha ilk bölümü yayınlanmasına rağmen izleyicileri ikiye bölmeyi de başardı.