Ana sayfa Dizi Fragmanları Toprak ile Fidan dizisi hikayesi ile herkesi kendine çekecek!

Toprak ile Fidan dizisi hikayesi ile herkesi kendine çekecek!

tarafından ker_def

31 Ekim Pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün saat 19.00’da “Toprak ile Fidan” adlı yeni günlük dizi, Star’da izleyicisi ile buluşacak.

Başrollerini Hazal Adıyaman ve Osman Aydın’ın paylaştığı, yapımını ise OGM Pictures ve Stellar Yapım’ın üstlendiği “Toprak ile Fidan” dizisi hafta içi her gün saat 19.00’da Star ekranlarında yerini alacak.

Talihsiz bir kaza nedeniyle birbirlerinden ayrılmak zorunda kalan Fidan ile Toprak’ın hikayesinin anlatıldığı dizinin ilk iki bölümünün konusu ise şöyle;

Toprak; geçirdiği trafik kazasından sonra 5 yıl komada kalır ve uyandığında hiçbir şey hatırlamaz. Hayatıyla ilgili sadece kendine söylenen şeyleri benimsemek zorunda kalan Toprak için bir şeyler yerine tam oturmaz. Annesi Keriman, Toprak’ı nişanlısı olduğunu söylediği Aydan’la evlenmesi için zorlar.

Fidan ise 5 sene önce kocası ve çocuğunu kaybetmiştir ve hasta babası ile üvey annesi ile beraber yaşamaktadır. Toprak’ın ve annesi Keriman’ın uzun yıllardır hizmetlisi olan Halide; gerçekleri bilen iki kişiden biridir ve içindeki suçluluk duygusunu daha fazla bastıramayarak gerçekleri anlatmak için Toprak’la beraber Fidan’ın yanına gider.

Fidan’a saldıran Ercan’ı gören Toprak araya girer ve Fidan’ı kurtarır. Fidan, ölen kocası Nejat’a çok benzeyen Toprak’ın kim olduğunu anlayamaz ama hem ona hem de oğlu Burak’a yakınlık hisseder. Ercan, hastaneye götürülen Fidan’ın peşini orada da bırakmaz ve Fidan’ın kendisine evet demesi için yeni planlar yapar.

Toprak ile Fidan dizisi hikayesi ile herkesi kendine çekecek! 7

Yapımını OGM Pictures ve Stellar Yapım’ın üstlendiği, Ahmet Köşeoğlu, Gökçen Eroğlu, İnan Güngören, Can Özdemir, Banu Özyürek ve Nur Kıymaç’ın senaryosunu yazdığı diziyi Eray Koçak ve Burcu Bayram Dursun yönetiyor.

“Toprak ile Fidan” 31 Ekim Pazartesi’den itibaren hafta içi her gün saat 19:00’da Star’da…