Ana sayfa Dizi Haberleri Toprak ile Fidan dizisinin reytingleri Star TV’nin stratejisini boşa düşürdü!

Toprak ile Fidan dizisinin reytingleri Star TV’nin stratejisini boşa düşürdü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz hafta başında Star TV ekranında izleyicilerle buluşmaya başlayan günlük dizi Toprak ile Fidan’ın ilk beş bölümlük karnesi pek iyi değil. Hazal Adıyaman ile Osman Aydın ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi, haberlerin yayınlandığı 19.00’da izleyicilerle buluşunca herkes bu duruma şaşırdı.

Günlük yayınlanan dizi, hafta içi her akşam 19.00’da ekrana geliyor ve böylelikle Star TV, büyük televizyon kuruluşları arasında haber saatinde dizi yayınlayan ilk kanal olarak da herkesi şaşırttı. Kanal yönetimi günlük bir dizi ile haber bülteni yerine daha iyi reytingler alma stratejisi ile hareket etmesine rağmen, bunun pek de olumlu sonuç verdiğini söylemek mümkün değil.

Toprak ile Fidan dizisinin ilk haftalık reyting tablosuna bakıldığı zaman çok düşük reytingler aldığını görmekteyiz. Tüm kişiler kategorisinde başladığı gün 24. sırada yer alan dizi, daha sonra bir daha bu noktaya gelemedi ve daha kötü sıralar elde etti. AB ve ABC1 kategorilerinde çok daha düşük reytingler gelirken, Toprak ile Fidan’ın ekran yolculuğunda saat 19.00 deneyiminin ne kadar süreceği de merakla bekleniyor.

Oyuncu kadrosu ve hikayesiyle ekranlara farklı bir soluk getiren diziyi izleyenler Toprak ile Fidan’ı hayatın içinden, gerçekçi ve samimi bulduklarını dile getiren yorumlar paylaştılar. Sosyal medyada diziye yönelik ilgi var ama bunun reytinglere bir etkisi yok.

Talihsiz bir kaza nedeniyle birbirlerinden ayrılmak zorunda kalan Fidan ile Toprak’ın hikayesinin anlatıldığı dizinin dram yüklü hikayesine ilginin önümüzdeki günlerde nasıl şekilleneceği de merak konusu oldu.

“Toprak ile Fidan” hafta içi her gün saat 19:00’da Star’da…