Ana sayfa TV Programları Toros çorbası nasıl yorumlar aldı? Zuhal Topal’la Sofrada 102. Bölüm

Toros çorbası nasıl yorumlar aldı? Zuhal Topal’la Sofrada 102. Bölüm

tarafından ker_def

Zuhal Topal’la Sofrada programında yeni hafta başladı. 101. bölüm yanı 14 Ocak Pazartesi günkü haftanın ilk gününün yarışmacısı Elif gelin ve kayınvalidesi Havva hanım olmuştu. Elif gelin yemekleri hatta masayı bile yetiştirememiş ve çok düşük puan almıştı. Videodan başlıktaki konuyla ilgili detayları izleyebilirsiniz.

Televizyon Gazetesi Detay

Zuhal Topal’la Sofrada programının 102. bölümünde haftanın ikinci gün yarışmacısı ise gelin Yeliz Kaygusuz ve kayınvalidesi Meliha Kaygusuz oldular…

36 yaşında olan Yeliz hanım, 2 yıllık evli. Türk Halk Müziği solisti olan Yeliz hanım, sesiyle geçer not aldı. Mutfaktaki marifetli haliyle de dikkat çeken Yeliz hanım, yemeklerini yetiştirmek için harıl harıl çalıştı.

Günün menüsü: Toros çorbası, yalancı kumpir, beyti, bulgur pilavı, keşkül-ü fukara idi…

Zuhal Topal’ın piyano başındaki marifetlerini de sergilediği programın 102. bölümünde Yeliz hanım her şeyi yetiştirmeyi başardı. Topal ve kayınvalideler geldi ve masaya oturdu.

Dünkü bölümde Aynur hanım aşçı önlüğü ile gelmişti. Salı günkü bölümde ise bu sefer Havva hanım aşçı önlüğü giyerek masaya oturdu. Havva hanım, “Aşçı önlüğü giyerek aşçı olunmuyor. Belgenizi görmek istiyorum” diyerek Aynur hanıma laf attı. Aynur hanım ile Havva hanım arasında aşçı önlüğü üzerinden tartışma yaşandı.

Gönül hanımın dünkü bölümde masanın hazır olmadığını görünce gülmesi ve oynamasına Havva hanımın tepkisi vardı.

Gönül hanım da isimleri unuttuğu için yaka kartı takmak istemeyen kayınvalidelere sitem etti.

Toros Çorbasını bazı kayınvalideler beğenirken, bazıları ise beğendiklerini ifade etti. Havva hanımın dün yaşananlar nedeniyle gergin ve kızgın olduğu da masaya yansıyan detaylardandı. Havva hanımın bu tavırlarına Zuhal Topal “Bu ne hırs” diyerek tepki gösterdi.

Yeliz hanımın menüsünü basit bulan kayınvalideler, birbirleri arasındaki münakaşa da dikkatleri çekti.

Bütün yemeklere basit diyen Elif hanıma Zuhal Topal, “Size göre hangi ana yemek zordur” sorusunu yöneltti. Elif hanım, “Zuhal hanım çok zor soru sordunuz. Ne diyeyim?” diyerek bir şey söyleyemeyerek çark etti.

Toros çorbası nasıl yorumlar aldı? Zuhal Topal'la Sofrada 102. Bölüm 7

Topal ise, “Siz evinizde ne pişiriyorsunuz gelip görebilsin. Siz her şeyi basit buluyorsunuz” diyerek kayınvalidelerin elindeki en önemli argümanı almış oldu.

Havva hanımın kayınvalideleri dünkü bölümde uğurlamamış olması da masada ciddi sorun oldu. Elif hanım bunu büyük mesele yaptı. Zuhal Topal ise Havva hanımın agresif tutumunu eleştirdi. “Ne masalara ne kayınvalideler eleştiriler yaptılar. Yine iyi atlattınız” diyerek Havva hanımın agresif tavırlarını eleştirdi. Topal, misafirlerini yolcu etmeyen Havva hanımın bu tavrına da ciddi bir eleştiri getirerek doğru bir tavır sergiledi.

Gelin hanımın ana yemeği beytiyi Zuhal Topal beğenirken, diğer kayınvalideler eleştiriler yöneltti.

Elif hanımın salatayı da çok basit bulması kara mizah gibi bir durumdu.

Keşkül-ü fukara tatlısı ise genel olarak beğeni topladı.

Yeliz hanıma verilen puanlar ise şöyle oluştu:

Elif hanım 4 puan verdi.
Gönül hanım 3 puan verdi.
Aynur hanım 4 puan verdi.
Havva hanım 2 puan verdi.

Zuhal Topal’ın puanı ise 8 oldu.