Ana sayfa Dizi Fragmanları Tozkoparan 27. bölüm fragmanı izle! (22 Temmuz Pazartesi)

Tozkoparan 27. bölüm fragmanı izle! (22 Temmuz Pazartesi)

tarafından ker_def

TRT İç Yapımlar tarafından hazırlanan Tozkoparan dizisinin senaryosunu Mustafa Burak Doğu, Meltem Çitci, Koray Yeltekin yazmakta.Oyuncu kadrosunda ise Cemal Hünal ve Burak Kut gibi önemli isimlerin yanı sıra çocuk oyuncular da bulunmakta. TRT1 ekranlarında Pazartesi akşamları yayınlanmakta olan Tozkoparan dizisinin 27. yeni bölümü bir hafta aradan sonra ekrandaki yerini alacak. 15 Temmuz Pazartesi akşamı, hain kalkışmanın yıldönümü olması sebebiyle özel yayınlar yapılacak. Tozkoparan dizisi ise 22 Temumuz Pazartesi akşamı 27.bölümüyle ekrandaki yerini alacak.

Yusuf Gökhan Atalay, Burak Kut, Burcu Altın, Helin Melike Çal, Özgür Ege Nalcı ise dizideki önemli diğer oyuncular… Videodan 27. bölümde yaşanacaklarla ilgili ilk fragmanı izleyebilirsiniz.

Tozkoparan 26. bölümde neler yaşanmıştı?

Mavi Ay zorlu bir macera sonunda buldukları gizemli sandığın içinden çıkan çizimlerle bir usturlap yapımına girişir. Sinan önderliğinde Karayel’in ise pes etmeye hiç niyeti yoktur. Mavi Ay’dan önce o sandığı bulamamış olsalar da sakladıkları çizimleri onlardan alarak hatalarını özellikle Celal’e karşı telafi etme gayreti içerisine girerler. Geçmişte denizcilere yön göstermek için kullanılan bu usturlabın, yapımı bittiğinde nereyi işaret edeceği ise bilinmezliğini koruyacaktır.

Ne yaptıysa Mete’yi arkadaşlarından ayıramayan Celal ise yeni planını devreye sokar. Bu sefer sadece Mete değil, tüm Mavi Ay ekibi üyeleri Celal’in kıskacı arasına girecektir. Acaba bu sefer Celal amacına ulaşarak Mavi Ay’ın arasını bozabilecek midir?