Ana sayfa Dizi İzle Tozkoparan dizisi 10. bölümünde arı kostümünü kim giyecek?

Tozkoparan dizisi 10. bölümünde arı kostümünü kim giyecek?

tarafından ker_def

TRT 1 ekranlarında yayınlanan çocuklar ve onlarla birlikte ailelerinde severek izlediği Tozkoparan, onuncu bölümüyle 13 Ocak Pazar günü saat 17.00’ de ekrana geliyor.

Sıra dışı ve macera dolu hikayesiyle gelişim çağındaki çocukların ve gençlerin, ruhsal ve bedensel gelişimine katkı sağlamayı amaçlayan Tozkoparan’ın onuncu bölümünde neler olacak

Turnuvayı Kim Kazanacak

Tozkoparan dizisi 10. yeni bölümüyle 13 Ocak Pazar günü izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Dizinin yeni bölümünde neler olacağı merakla beklenmekte.

İşte 10. bölümden ilk bilgiler:

Mavi Ay ve Karayel arasındaki çekişme tüm hızıyla devam ediyor. Sinan ve Mete, okulda düzenlenen okçuluk turnuvası için kozlarını paylaşırken iki takım arasında turnuvayı kimin kazanacağına dair bir iddia ortaya atılır. İddiayı kaybeden takım okulda arı kostümüyle gezecektir. Diğer yandan planları istediği gibi gitmeyen Ayla, Salih hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için farklı bir yol dener.

Arı Kostümünü Kim Giyecek

Turnuva öncesi Mavi Ay’ın kazanamaması için planlar yapan Sinan başarılı olabilecek mi? İddiayı kaybederek arı kostümünü giyecek takım Mavi Ay mı olacak, Karayel mi? Sezgin Hoca, kendini Nurgül Hoca’ya affettirebilecek mi? Ayla’dan okçuluk dersi alan Yasemin’in asıl amacı ne?

Tozkoparan, heyecan dolu 10. Bölümüyle 13 Ocak Pazar günü 17.00’de TRT1’de.