Ana sayfa Sosyal Medya Tozluyaka çok eleştirildi ama ilk bölümüyle puanları toplamayı başardı!

Tozluyaka çok eleştirildi ama ilk bölümüyle puanları toplamayı başardı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin yeni dizisi Tozluyaka dün akşam ilk bölümüyle ekrana geldi. İlk tanıtımından bu yana izleyiciler tarafından sert bir şekilde eleştirilen dizi, buna rağmen ilk bölümüyle birçok kişiden olumlu puan topladı. Reytinglerde de güzel sonuç aldı.

Bir gençlik dizisi olan Tozluyaka, ilk set fotoğrafları paylaşıldığında izleyicilerin yoğun eleştirisine maruz kaldı. ATV’de yayınlanan ve ikinci sezonunu tamamlayan Kardeşlerim dizisiyle çok benzetilen Tozluyaka, daha da ileri gidilerek bu diziyi taklit etmekle suçlandı. Ama bir yandan da izleyici yeni diziyi çok merak ediyordu.

Tozluyaka dün akşam ilk bölümüyle ekrana geldi. Ve dizi ilk bölümüyle birçok kişiden olumlu yorum aldı. Sosyal medyada yaptıkları yorumlarda hikayenin çok sürükleyici olduğuna dikkat çeken izleyiciler, Tozluyaka’nın ilk bölümünden çok etkilendiklerini dile getirdiler. Hatta bazı izleyiciler yaz boyunca izleyecekleri tek dizinin Tozluyaka olacağını belirttiler.

Tozluyaka çok eleştirildi ama ilk bölümüyle puanları toplamayı başardı! 7

Tozluyaka sosyal medyadaki yorumların yanı sıra reytinglerden de oldukça iyi sonuç aldı. Dizi tüm kategorilerde üçüncü olurken reyting puanlarını önümüzdeki haftalarda daha da yükselteceğinin işaretini verdi.

Tozluyaka dizisinin oyuncu kadrosu genç ve deneyimli oyunculardan oluşuyor. Dizide Emre Kınay, Dolunay Soysert, Tayanç Ayaydın, Nur Yazar, Nebil Sayın, Kadim Yaşar gibi deneyimli isimlere Kaan Mirac Sezen, Ecem Çalhan, Ulvi Kahyaoğlu, Serra Pirinç, Çağla Şimşek, Can Bartu Aslan, Durukan Çelikkaya, Oğulcan Arman Uslu, Duygu Özşen, Özgür Foster ve Ahmet Haktan Zavlak eşlik ediyor.

ATV’nin yeni dizisinin setinden ilk fotoğraflar paylaşıldığında tartışma başlamıştı. Set fotoğraflarını gören izleyici Tozluyaka, ATV’de yayınlanan Kardeşlerim dizisinin “kopyala yapıştır” yapılmış hali olarak yorumlamıştı. Hatta bazı izleyiciler Tozluyaka’yı “çakma Kardeşlerim” olarak nitelemişti.