Ana sayfa Dizi Haberleri Tozluyaka dizisi iki konuda çok iyi sıçrama yaparak göze girdi!

Tozluyaka dizisi iki konuda çok iyi sıçrama yaparak göze girdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında yayınlanmakta olan Tozluyaka dizisi bir gençlik yapımı ve önemli isimlerin de buluştuğu bir yazlık dizi olarak öne çıkıyor. Tozluyaka dizisi pazartesi akşamları yayınlanıyor ve yaz projeleri arasında en iyi reytingleri alan yapımlardan birisi oldu. TRT1 ekranında yayınlanan Balkan Ninnisi ile birlikte izleyicilerin bu dönemde en çok ilgi gösterdiği yapımlardan birisi olması Tozluyaka’nın güçlü hikayesi ve oyuncu kadrosu ile ilgili bir durum.

Bir aile ve gençlik dizisi olarak öne çıkan Tozluyaka’da çok etkili bir kadro buluştu. Emre Kınay, Dolunay Soysert, Tayanç Ayaydın, Nur Yazar, Nebil Sayın ve Kadim Yaşar dizinin tecrübeli oyuncuları olarak öne çıkıyor. Gençler arasında ise hemen Ulvi Kahyaoğlu dikkatleri çekiyor. Ayrıca bazı genç oyuncuların ilk dizi deneyimi de yine Tozluyaka oldu.

Kaan Mirac Sezen, Ecem Çalhan, Serra Pirinç, Çağla Şimşek, Can Bartu Aslan, Durukan Çelikkaya, Oğulcan Arman Uslu, Duygu Özşen, Özgür Foster ve Ahmet Haktan Zavlak da dizinin genç isimleri arasında bulunuyor.

Tozluyaka yaz dönemine göre çok iyi reytingler alabilmenin yanı sıra, sosyal medyada da çok başarılı bir yükseliş sergiledi. Hem reytingler hem de sosyal medya etkileşimi dizinin milyonlarca kişinin dikkatini çekmesini sağladı.

Rakip dizilere göre bu iki konuda öne çıkmayı başaran Tozluyaka, ayrıca instagram hesabının hızlı yükselişi ile de dünya listesine girdi.

Eğlence içeriklerinin sosyal medya yansımalarını araştıran The WIT’in Haziran ayı sonuçlarına göre Tozluyaka en çok takipçi elde eden ilk 10 diziden birisi oldu.

Listede Haziran ayı içinde başlayan Seversin üçüncü sırada yer alırken, Senden Daha Güzel ise beşinci durumda bulunuyor. Gizli Saklı dizisinin yedincilik elde ettiği bu listede, Tozluyaka ise dokuzuncu sırada bulunuyor.

Bu sonuçlar da gösteriyor ki, Tozluyaka dizisi sadece reytinglerde değil, sosyal medyada da güçlü bir etkileşim oluşturarak adından konuşturmayı sürdürüyor.