Ana sayfa Dizi Haberleri Tozluyaka dizisi, resmen tozunu attırdı! Yargı ve Teşkilat’tan sonra Tuzak dizisine de fark attı!

Tozluyaka dizisi, resmen tozunu attırdı! Yargı ve Teşkilat’tan sonra Tuzak dizisine de fark attı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Yaz sezonunda Duy Beni dizisi ile birlikte, liseli gençler arasında yaşanan ve kimi zaman şiddete varan zorbalıkların da yer aldığı konularıyla dikkatleri çekmişti Tozluyaka dizisi. İki dizi de sezona devam etme şansını buldu. Fox TV’nin dizisi Tozluyaka, reytinglerde Duy Beni dizisinden daha iyi sonuçlar alıyor ve ilk 10 tablosuna girmeyi başarıyor.

Aralarında Kardeşlerim’in de yer aldığı üç gençlik dizisine, yakın zamanda yine Fox TV’nin Darmaduman dizisi de katılacak. Ekranda sevilen yapımlar olan gençlik dizileri, sadık bir izleyici kitlesi tarafından takip ediliyor. Ancak reyting rakamları düşük olsa da sosyal medyada herkesi şaşkına çeviren bir durum yaşanıyor!

Aylardır yapılan tüm ölçümlerde Kardeşlerim, Duy Beni ve Tozluyaka dizilerinin oyuncuları ve çiftleri, ‘en popüler’ kategorilerinde ilk sıralarda ve büyük farklar atarak yer alıyorlar. Birbirinden iddialı dizilerin çiftleri, oyuncuları, bu popülerlik tablolarında genç isimleri geçemiyor!

Sosyal medyadaki güçlü duruşlarıyla dikkatleri çeken dizilerden Tozluyaka, yayınlanan son 17. bölümü ile de adeta tozunu attırdı! Dizinin yeni bölümü, karşısında duran Kanal D’nin dişli rakibi Yargı ve TRT’nin yine iddialı yapımı Teşkilat’ı geçerek, günün en çok paylaşımı yapılan dizisi olmayı başardı!

Tozluyaka dizisi, resmen tozunu attırdı! Yargı ve Teşkilat'tan sonra Tuzak dizisine de fark attı! 7

En çok konuşulan dizi başlıklarında Tuzak dizisi de yer alıyor! Tv8’in yeni başlayan dizisi, beklenen reytinglerin altında kalsa da Bensu Soral ve Akın Akınözü partnerliği dikkatleri çekmişti. Bu hafta daha iddialı bir duruş sergilemesi beklenen dizinin tekrarıyla sosyal medyada Teşkilat’tan da çok konuşulması dikkatleri çekti…

Tozluyaka dizisi, gün içinde 66 bin 200 paylaşım ile, reytingde yenemediği rakiplerini, sosyal medyada dize getirmiş görünüyor! Bu arada Tozluyaka dizisi, tüm kategorilerde 17. bölümüyle 4., AB’de 9. ve ABC1’de ise 7. sırada yer aldı.